aquila Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 su an durdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HoeZ Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 ginaly said: şu an durdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 10 gunde bir duruyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pen Duick Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 Uzuuuun bir yazı yazıp sildim özetle İnternetin şu günkü kullanımı bile zaten başlı başına insanlık tarihinin en önemli ilerlemelerinden biri (bence en) diye kabul edilebilir ki son 10-20 yılda olan bir şey. Tabi bu da kolektif, ama buhar makinasından başlayıp ilk bilgisayarlara ordan da buraya gelen süreç insanlık tarihinin görmüş olduğu(yıkılıp 0 dan başlamadıysak hiç) en hızlı ilerleme ve devam da ediyor bu hızda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leopar Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 bilimsel gelisme ayni hizla devam ediyor ama bunun gunluk yasama olan etkilerini henuz goremedik olan bu su anda bulundugumuz noktadan gecmise bakinca sanki daha hizliymis gibi gorunuyor, dogrudur. aa otomobil, aa ucak aaa bilgisayar derken bi anda zink diye durmusuz gibi gorunuyor,ama oyle degil unutmayin araba, ucak veya bilgisayar da ilk icat edildiginde zink diye gunluk hayata girmemisti, gunluk hayatta kullanilabilir hale getirilmeleri yillar ve yillar aldi su anda arastirmacilarin ugrastiklari seylerin gunluk hayata entegre edilmesi ayni gecmisteki icatlar gibi uzun zaman alicak, mesela quantum bilgisayarlari, gen terapisi falan ama eminimki 100 sene sonra gecmise bakan adam da "yaw 100 sene once ne hizliymis bilim, quantum bilgisayarini, gen terapisini bulmus adamlar bi de simdiye bak" diyecek :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
necmi Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 bilimsel gelişimler paticik forumlarına sığmayacak kadar çok bizim bazı şeylerden bihaber olmamız gelişim olmadığı anlamına gelmez şuan teknoloji guncel sorunlara çare bulmaya çalışıyor yada dahada micro hale bürünmeye çalışıyor bir diğer değişle mevcut sistemleri geliştiriyor fakat suanda 100binlerce bilimsel bulunası bulunmamışlar bulunmayı bekliyor örneğin geçenlerde dünyanın 1000 yıl sonraki teknolojisi ne hale gelir diye düşünüyordum aklıma ozamanki en büyük problem olabilecek su sorununa çare bulmuslardır diye düşündüm kendi enerjisini günesten alan havadan su ureten bardaklar geldi aklıma neden olmasın bu mümkün olabilir 100 küsür yıl once havadaki radyo dalgasını yakalayıp sesi birebir kopyalayan ve daha doğrusu radro dalgasını sese çeviren radro icat edildiyse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 yarın biz bile radyo olabiliriz evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 şuan batı bedeniyetleri bilim'e doyum noktasında, ama yeni gelişen toplumlar için hızlı gelişiyor. para oraya kayınca, daha tekerleği keşfetmemiş adamlara önce tekerleği gösteriyoruz. bu sırada batıdaki gelişim yavaşlıyor doğal olarak. ve bilim genellikle insana gereğinden çok fazlasını vermez. gerektiği kadarını verir, sizde verdikleri kadarını alırsınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chaotic Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 bencede bi durma oldu böyle bi... evet evet durdu sanki.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chaotic Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 makalenin dandikliğini başlığında zeitgeist kelimesini görünce anladım. okudum ve geçen 12 dakikama acıdım. sözlükten kelime baktım kelime dağarcığım gelişti. iyi de oldu bir bakıma.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar