Evidence_ Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 selam :)Zeplin snn'ye gidiyordu atladım buraya düştüm.[hline]Zeplin Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 peki olayların bu şekilde geliştiğine hiç kanıtın varmı :-P[hline] I get knocked down But I get up again You're never going to keep me down Cücelerim ve ben yardımlarınızı bekliyoruz Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Evidence_ Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 *!Metallica t-shirt'ini üzerinden çıkartır,düşerken kolunun morardığını ve yırtık paraşütünü gösterir :-P*[hline]Zeplin Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 Hımmmm peki evidence'ına güvenelim bare Mr. Kanıt_ :-D O zaman seni karşılama görevini bu seferlik ben üstüme alayım bari. Umarım bozulmuyorsundur Nefr :-) Öncelikle biraz gecikmiş de olsa Hoşgeldin Evidence_ , Bu forumlarda aklına gelebilecek hemen hemen herşey hakkında konuşabilir, tartişabilir, copy/paste yapabilir, bilgi alabilirsin; ama öncelikle Forum Kurallarını ve FAQ'i okumanı öneririm. Pepelek Ana Sayfasından UO, WoW, AO, DC, DAoC, EVE, NwN ve SWG ile ilgili pek çok bilgiye ulaşabilir, Edebiyat ve UltimaTR Sözlük bölümlerine girebilir, eger sphere ile ilgileniyorsan ve kendi dünyanı yaratmaya çalışıyorsan Sphere Script Veritabanına ugrayıp sana faydalı olacak scriptleri seçebilir ve aklına takılan bir şey olursa forumların ilgili bölümlerinde diğer üyelerden yardım isteyebilirsin. Müzikle ilgileniyorsan Müzik Bölümüne ve Lyrics veritabanımıza da bir göz atmayı ihmal etme sakın.[hline] I get knocked down But I get up again You're never going to keep me down Cücelerim ve ben yardımlarınızı bekliyoruz Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 hoşgeldin[hline]Grandmaster Hamburger www.dynamick.net King Of Chaos Ordum Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 Hoşgeldin Evidence_ Yok fedaykin nie bozulayım, zaten bu kadar adam var burada hepsi birbirinden tembel, herkes "şimdi Nefr gelir c/p yapar", "Nefr çay getirir", "Nefr hede Nefr hödö" diyor. Bi c/pde siz yapsanız elinize mi yapısır arkadaş? =P Evidence_ o linkler güzeldir, gez gör, eğlen, eğlendir. =] Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jubacca Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 Bende linkleri gezeyim bari bakalım neler var pepelekte,nede olsa bende yeniyim konu açmaya gerek duymadım herkese selam :)[hline]Jubacca Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Faran Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 hoşgeldinleri beklememek lazım olduğunu düşündüm: yani hoşbulduk Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShekiLChoCuq Mesaj tarihi: Şubat 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2003 welcome Evidence_ :D *! birden ingilizce yazabildiğini keşfeder :D*[hline]if you wants a baby, please jump on a lady!? Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar
Muhabbete Katıl
Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.