Buyse Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 ekip cem dizdar, mehmet y. yılmaz ve kanat atkaya. mehmet yılmaz lüzumsuz bi adam ama diğerleri iyidir. ntvsporda var şu an. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chewy Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 90 dakkayı bitirdiler.Bu herifin ne isi var ki burda hala? cok salak bi herif ya.Siyaset üzerine yorum yapmıomuydu bu herif? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 mehmet yılmaz'ın yorumlarını ben de sevmem, ama belki öyle programın isminde gözükmesi yayına konması vb. gibi konularda faydalıdır. başka bir sebep bulamadım zira. kanat atkaya ve cem dizdar'ın muhabbetleri şahane. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frantic Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 ntv spor gene allstar olma yolunda ilerliyor özellikle hıncalın kicklenmesinden sonra ntvden daha da iyi oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 hıncal gelişine atıyordu zatn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 hıncal HER program GS teknik direktörü istifa etmeli diyordu bir de TÜM diğer teknik direktörler korkak diyordu. Mehmet Yılmaz'ın siyasi yazılarını severim ben. Bu programda da futbol yazarı olmayanlar futbol konuşuyo, format o. O topuzlu eleman mesela konser/tiyatro eleştirmeni yorumcusu. Sinema eleştrileri de yazıyor. Bence Türkçeyi de iyi kullanıyor. Yorum yapmasında hiçbir sorun yok yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 kanat atkaya futbol yazıyo? gs yazarı hatta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
keldron Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 Kanat Atkaya ile ismini hatırlamadıgım birinin daha programı vardı hatırlarsın ntv de.İsmi aklıma gelmiyor sanırım televizyonda yapılan en kaliteli işlerden biriydi.Bir konu secip onun hakkında ilginç bilgiler veriyorlar,film dvdlerinden konusup,albüm sohbeti de yapıyorlardı.Programın tek sorunu adamların birbirlerine 1 metre yakınlıkta her an öpüşeceklermiş imajı ile konusmalarıydı :D.Velhasıl kelam Kanat Atkaya varsa sorun yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 aquila said: kanat atkaya futbol yazıyo? gs yazarı hatta. Adam herşeyi yazıyor, ekşisözlük yazarlarının gazetede yazanı gibi. Ama asıl olayı etkinlikler, nerde keyif var orda Kanat.Wow charını falan tanıtmıştı bir yazısında.Güzel olur sanırım program. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 kanat atkaya 8-9 senedir spor blogu yazarı kıvamında (flying dutchman tadında, daldan dala) yazan bi adam. hani böyle "medyayım ulan ben otoriteyim" kokmayan adam akıllı yazıları -en azından benim- gazetelerde ilk gördüğüm adamdır. artık bu blog furyasından mıdır nedir, pek de revaçta böyle ilhan irem vardı o noldu temalı futbol muhabbetleri. güzel de oluyo birilerini derhal istifa ettirmeden futbol muhabbeti dinlemek. uzun ömürlü olur umarım. hatta mehmet yılmaz yerine ogan tarhan falan olsa rüya takım olur benim için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LordVithar Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 Mehmet Yılmaz'a futbol yorumlatılmasın yaw, adamın yorumları 3-5 kalıp cümleden ibaret zaten; maçı hiç beğenmedim, futbolu beğenmedim, cok sıradan geçti maç hiç heyecan yoktu vs.. Nasıl bir gözle izliyorsa artık tsl kendini begendiremedi Mehmete :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
radagast62 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 bu programı görünce 90 dakikayı sırf hıncalı şutlamak için kaldırdıklarını düşünmeye başladım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 gitsin ama antrenör, kim söyliycek şimdi bunu? hem artık KOR'kak değil mi sanki diğer tüm antrenörler? Lazım Hıncal, lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar