Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ters Köşe

Buyse

Öne çıkan mesajlar

hıncal HER program GS teknik direktörü istifa etmeli diyordu bir de TÜM diğer teknik direktörler korkak diyordu.

Mehmet Yılmaz'ın siyasi yazılarını severim ben. Bu programda da futbol yazarı olmayanlar futbol konuşuyo, format o. O topuzlu eleman mesela konser/tiyatro eleştirmeni yorumcusu. Sinema eleştrileri de yazıyor. Bence Türkçeyi de iyi kullanıyor.

Yorum yapmasında hiçbir sorun yok yani.
Sosyal ağlarda paylaş

Kanat Atkaya ile ismini hatırlamadıgım birinin daha programı vardı hatırlarsın ntv de.İsmi aklıma gelmiyor sanırım televizyonda yapılan en kaliteli işlerden biriydi.Bir konu secip onun hakkında ilginç bilgiler veriyorlar,film dvdlerinden konusup,albüm sohbeti de yapıyorlardı.Programın tek sorunu adamların birbirlerine 1 metre yakınlıkta her an öpüşeceklermiş imajı ile konusmalarıydı :D.Velhasıl kelam Kanat Atkaya varsa sorun yok.
Sosyal ağlarda paylaş

kanat atkaya 8-9 senedir spor blogu yazarı kıvamında (flying dutchman tadında, daldan dala) yazan bi adam. hani böyle "medyayım ulan ben otoriteyim" kokmayan adam akıllı yazıları -en azından benim- gazetelerde ilk gördüğüm adamdır.

artık bu blog furyasından mıdır nedir, pek de revaçta böyle ilhan irem vardı o noldu temalı futbol muhabbetleri. güzel de oluyo birilerini derhal istifa ettirmeden futbol muhabbeti dinlemek. uzun ömürlü olur umarım. hatta mehmet yılmaz yerine ogan tarhan falan olsa rüya takım olur benim için.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...