Mortis Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 p&g unilever e falan her türlü departmanına girince zaten minimum 3-3.5 aliosun onlar top şirketler öküz gibi mülakattan geçiosun ediosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 Penthesilea said: Turkiye'de zira Microsoft developeri yok Anlamadım ben bunu? Microsoftda çalışanlar neci istanbuldaki binada? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 Mortis said: p&g unilever e falan her türlü departmanına girince zaten minimum 3-3.5 aliosun onlar top şirketler öküz gibi mülakattan geçiosun ediosun. bu gibi şirketlerin mülakatta neler neler sorduklarına dair hiçbi database var mı? edit/ var.. glassdoor.com gibi sayfalarda varmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 Baska bi sirkette kontratli calisiyorlar, en cok calistiranlardan biri Metis mesela. Microsoft sonra bu sirkete toptan para veriyo bana hizmet verin diye, sirket de bu developerlari sagliyo iste Microsoft'a. Bu sadece developer ve tester icin gecerli tabi, sales ve yonetim insanlari full time. Kontratli calismanin kotulugu is guvencesi yok, yukselme imkanin yok, ms benefitleri yok falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar