Aket-Atum Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 3 yıldır inspirn kullanıyorum ve markadan çok memnunum. Artık yeni bir laptop alma zamanı geliyor ve sizden dell modelleri konusunda önerilerinizi bekliyorum. işlemci - bellek - ekran kartı (wow amaçlı :P ) konusunda beni yarı yolda bırakmayacak birşeyler arıyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 Beğenmeyebilirsin, ekranı küçük vb. diyebilirsin ama söylemezsem olmaz; zira hastasıyım: Benim cihazın bir üst modeli, XPS M1330 http://www.bimeks.com.tr/urun.aspx?kid=1002&uid=102527 İşlemci Üreticisi : Intel® Ekran Boyutu : 13,3" Ağırlık : 2,27 kg Bellek : 3 GB Sabit Disk Kapasitesi : 250 GB İşlemci Modeli : Core™2 Duo İşlemci Ailesi : Centrino® İşlemci Numarası : T8300 İşlemci Hızı : 2,40 GHz Ön Bellek (L2 Cache) : 3 MB Veri yolu Hızı : 800 MHz Ekran Kartı Türü : Harici Ekran Kartı : NVIDIA GEFORCE 8400M GS Ekran Kartı Belleği : 128 MB İşletim Sistemi : Windows Vista Home Premium Chipset : INTEL PM 965 Bellek Türleri : DDR2 Geniş Ekran : Evet/Var Ekran Çözünürlüğü : 1280 x 800 px Kablosuz Ağ : 802.11g Kablolu Ağ : Ethernet 10/100 Dahili Web Kamera : Evet/Var Klavye : Türkçe Q Parlak Ekran : Evet/Var Paylaşımlı Ekran Belleği : Evet/Var Pil Teknolojisi : Lityum Ion Kablosuz Bağlantı Noktaları : Bluetooth 2.1 + EDR Hafif, ince ve seksi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 aslina bakilacak olursa bende su siralar bir dizustu bilgisayar almayi planliyorum ve dell studio xps'ler gozume cok feci sekilde takiliyor. ati 4670 ekran kartina sahip olan modeli gelse turkiye'ye cok super olacak ama kim bilir ne zaman gelir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 ben xps m1330 kullanıyorum. şurada birşeyler karalamıştık, okumanı tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar