napae Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 ... kaldığı zaman müziği son ses açıp abuk subuk danslar yapan tek kız ben değilim. di mi lan? abuk subuk dans ama, cameron diaz'ın charlie's angels'taki dansı gibi. sdjfk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 az kalsın hayır yanlız değilsin dicektim. tek kız ben miyim demişsin. evet sensin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nakamura Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 yok ben dans yeteneğim olmadığı için yalnız kalınca çırılçıplak dolaşıyorum evde. püfür püfür esiyo. edit: bende erkeğim dsfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 dansetmek iyidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 sistaaaaaaaa :) sdfklşsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 hep beraber dansedelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 kol ve bacaklamızı açıp kapıya tırmanalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-alatariel- Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 :X Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 dostum capsler harika. paylaşımın için teşekkür ederim. terazine abandım. devamını upoload edersen sevinirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 filmi izlemediğim için gayet normal geldi başta yaptığın aktivite. evde dans etmek. resimlerden sonra biraz olsun renklendi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 bi de cnbce dizilerinde var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 ben kızım demek için mi açtın topici valla öyle göszküyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
social butterfly Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 http://fizy.com/s/16jxvj ben şuan bu şarkıyla yapıorum aynısını (:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 evde tek kalınca dans eden tek kız sen olmadıgını bilmiyor musun şimdi? üstelik kamerayla kaydedip senden bi adım öteye gidenlerden milyonlarca var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 cam aç cam var mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chiptech Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 bunun sebebinin, evde yalnız kaldığın zaman günlüğünün arasında sakladığın jointini yakıp içmen olduğunu düşünebilir miyiz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 cigara üstünden kızlara prim yapma devri kapandı aga. bye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 ahahahaha özcan (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chiptech Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 siz fakir antalyalılar arasında moda olabilir, de burada biz öyle ucuz şeylerle prim yapmıyoruz fistanım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 Chiptech said: siz fakir antalyalılar arasında moda olabilir, de burada biz öyle ucuz şeylerle prim yapmıyoruz fistanım. bu da olmadı. bu tarzda biteli baya oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mystique Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 Chiptech said: bunun sebebinin, evde yalnız kaldığın zaman günlüğünün arasında sakladığın jointini yakıp içmen olduğunu düşünebilir miyiz? ben de gayet prim yaptın dostum ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chiptech Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 Fistan said: Chiptech said: siz fakir antalyalılar arasında moda olabilir, de burada biz öyle ucuz şeylerle prim yapmıyoruz fistanım. bu da olmadı. bu tarzda biteli baya oldu. benim mesajımın üstüne ayar verebilmek için anlamsız bir mesaj atıp sora onu editlemek o kadar sıkıcı ki bundan sonra böyle klişe cevaplarını gördüğümde bunu hatırlaman için sana seni quotelayacağım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 quote'la tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 napae said: ... kaldığı zaman müziği son ses açıp abuk subuk danslar yapan tek kız ben değilim. di mi lan? abuk subuk dans ama, cameron diaz'ın charlie's angels'taki dansı gibi. sdjfk Didem çok salak bir kızdı. Örtmenimiz fen bilgisi dersinde bize cendereleri anlatıyordu, dedi ki "Cendereler yapılırken içinde hiç hava kalmaz, hava basıncı oluşturmasın diye". Didem parmağını kaldırdı. Örtmen söz hakkı verdi Didem'e. Didem de işaret ve orta parmağını birleştirdi, baş parmağını da onların ikinci boğumuna koydu ve "Şu kadarcık da mı hava kalmaz" dedi. Sınıf örtmenimiz salaklarla süperleri aynı sıraya oturtarak sosyal darvinizmi engellemeye çalışırdı. Benim de yanıma salak kontenjanından Didem otururdu. Tarım sınavı olurken bu yanımda sıranın altından kitabı açtı. Tüm sınavı kitaptan bakarak yaptı. 100 üzerinden 30 aldı. İşte bu Didem bir gün bana dedi ki "Hayatta en çok zevk aldığım şey Kral TV açıkken odamın camını açıp dans etmek". Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar