napae Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 ... kaldığı zaman müziği son ses açıp abuk subuk danslar yapan tek kız ben değilim. di mi lan? abuk subuk dans ama, cameron diaz'ın charlie's angels'taki dansı gibi. sdjfk
fede Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 az kalsın hayır yanlız değilsin dicektim. tek kız ben miyim demişsin. evet sensin
Nakamura Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 yok ben dans yeteneğim olmadığı için yalnız kalınca çırılçıplak dolaşıyorum evde. püfür püfür esiyo. edit: bende erkeğim dsfsd
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 kol ve bacaklamızı açıp kapıya tırmanalım
fede Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 dostum capsler harika. paylaşımın için teşekkür ederim. terazine abandım. devamını upoload edersen sevinirim
Zep Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 filmi izlemediğim için gayet normal geldi başta yaptığın aktivite. evde dans etmek. resimlerden sonra biraz olsun renklendi.
yav Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 ben kızım demek için mi açtın topici valla öyle göszküyo
social butterfly Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 http://fizy.com/s/16jxvj ben şuan bu şarkıyla yapıorum aynısını (:D
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 evde tek kalınca dans eden tek kız sen olmadıgını bilmiyor musun şimdi? üstelik kamerayla kaydedip senden bi adım öteye gidenlerden milyonlarca var.
Chiptech Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 bunun sebebinin, evde yalnız kaldığın zaman günlüğünün arasında sakladığın jointini yakıp içmen olduğunu düşünebilir miyiz?
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 cigara üstünden kızlara prim yapma devri kapandı aga. bye
Chiptech Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 siz fakir antalyalılar arasında moda olabilir, de burada biz öyle ucuz şeylerle prim yapmıyoruz fistanım.
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 Chiptech said: siz fakir antalyalılar arasında moda olabilir, de burada biz öyle ucuz şeylerle prim yapmıyoruz fistanım. bu da olmadı. bu tarzda biteli baya oldu.
Mystique Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 Chiptech said: bunun sebebinin, evde yalnız kaldığın zaman günlüğünün arasında sakladığın jointini yakıp içmen olduğunu düşünebilir miyiz? ben de gayet prim yaptın dostum ;)
Chiptech Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 Fistan said: Chiptech said: siz fakir antalyalılar arasında moda olabilir, de burada biz öyle ucuz şeylerle prim yapmıyoruz fistanım. bu da olmadı. bu tarzda biteli baya oldu. benim mesajımın üstüne ayar verebilmek için anlamsız bir mesaj atıp sora onu editlemek o kadar sıkıcı ki bundan sonra böyle klişe cevaplarını gördüğümde bunu hatırlaman için sana seni quotelayacağım.
ginaly Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 napae said: ... kaldığı zaman müziği son ses açıp abuk subuk danslar yapan tek kız ben değilim. di mi lan? abuk subuk dans ama, cameron diaz'ın charlie's angels'taki dansı gibi. sdjfk Didem çok salak bir kızdı. Örtmenimiz fen bilgisi dersinde bize cendereleri anlatıyordu, dedi ki "Cendereler yapılırken içinde hiç hava kalmaz, hava basıncı oluşturmasın diye". Didem parmağını kaldırdı. Örtmen söz hakkı verdi Didem'e. Didem de işaret ve orta parmağını birleştirdi, baş parmağını da onların ikinci boğumuna koydu ve "Şu kadarcık da mı hava kalmaz" dedi. Sınıf örtmenimiz salaklarla süperleri aynı sıraya oturtarak sosyal darvinizmi engellemeye çalışırdı. Benim de yanıma salak kontenjanından Didem otururdu. Tarım sınavı olurken bu yanımda sıranın altından kitabı açtı. Tüm sınavı kitaptan bakarak yaptı. 100 üzerinden 30 aldı. İşte bu Didem bir gün bana dedi ki "Hayatta en çok zevk aldığım şey Kral TV açıkken odamın camını açıp dans etmek".
Öne çıkan mesajlar