sipeyskeyk Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 Dün gece albümde ana avrat küfür eden dynun arkadaşımızın mesajı ne hikmetse bugün durmuyor ve herhangi bir yaptırım almamış. Sonra insanlar adminler çifte standart yapıyor,tanıdıklarını banlamıyor deyince onları banlıyorsunuz.Kesinlikle Dynun ile bir problemim yok ama gelip buraya ana avrat küfür yazabilecek kadar rahatsa,siz de otorite kurmakta zorlanırsınız doğal olarak. En azından göstermelik 1 ay banlarsın garbage'dan,millet der bak tanıdıklarını bile banlıyorlar. Mesajları silmek çözümü değil,kontrolsüzlüğü getirir sevgili adminler. Saygılar,sevgiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 sende küfüt etmiştin seni şikayet etmiştim ama buraya gelip mesaj duruyor mesajı yazabiliyorsun patide standart yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 forumun yılmaz bekçileri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 ONLAAAAR TÜRK ADMİNLEEERİİİİİİİİİİİİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 Ayrıca ana avrat küfretmedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 ana avrat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 iyi tamam. Dartanian savunmana hayran kaldım, gz.Çok iyi anlamışsın konuyu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 dynun banlanmazsa içi rahat etmeyecek bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 amacım dynun'ın banlaması değil öyle olsa açık açık yazardım kişisel problemim olmadığını,hatta tanımadığımı söyledim.Günlerdir burda tartışılan bir konu bu ve hala değişen birşey olmadığını,böyle bir yere varılamayacağını söylemek istedim sadece.trolleyeceksen bile biraz zeka içersin bari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 eskiden mevzusu yoksa mesajı silinir, uyarılır, tekrar ederse banlenir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 trollemek değildi niyetim. biraz kibar olsanız bayanlara karşı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 kadın erkek eşitliği var bu ülkede,sorry.Narin bayan ayaklarına yatmayalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 ahahahha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 sipeyskeyke laf yok o kızgın anne zürafanın yaratıcısı edit: anne dedim sorry. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 bayanlar da herşeye alınıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 aquila said: eskiden mevzusu yoksa mesajı silinir, uyarılır, tekrar ederse banlenir. ben araplara karaktersiz dedim diye banlandım.uyarı da almadım. sanıyorum arap admin var ondan şüpheleniyorum. korktum şuan,arap admin.wuu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 Çünkü onlar bağyan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 Rerore said: bayanlar da herşeye alınıyor ay pms sekerim naaparsin iste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 arap admin varsa banlandığınla kaldığına şükret Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 Keşke 12den sonra iftara kadar falan aşırıya kaçmadan bazı yasaklar olmasa :D tabiiki sadece garbıçta.Bi de sabaha bişey bırakmamak şartıyla. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ravensight Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 Hayır ortada ana avrat bi küfür de yok ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 sipeyskeyk said: aquila said: eskiden mevzusu yoksa mesajı silinir, uyarılır, tekrar ederse banlenir. ben araplara karaktersiz dedim diye banlandım.uyarı da almadım. sen ırççılık yapmışsın, azmo arap. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 ben adminleri ajdar benzettiğim için banlanmıştım. enteresan gelmişti. sonuçta adam makina mühendisi:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 aquila said: sipeyskeyk said: aquila said: eskiden mevzusu yoksa mesajı silinir, uyarılır, tekrar ederse banlenir. ben araplara karaktersiz dedim diye banlandım.uyarı da almadım. sen ırççılık yapmışsın, azmo arap. asil elaidi arap. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 seninki de dümdüz hakaret birader, iyi açmışlar banini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar