di Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 Selam, Biz buraya tasiniyoruz da ... Hic pati var mi acaba buralarda ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 Orada çalışmıyorum ama oraya bayağı bi yakın oturuyorum. Güzel bir yere benziyor Flatofis, ama ölü yatırım şahsi düşüncem. Sinek avlıyor alışveriş kısmı. Ofisi nasıldır bilemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boci Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 Neresi burası? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 Eyup'te, Sisli'den Eyup'e giderken Halic'i gecince sagda kaliyor. Bina salakca bir yapida onu soyleyebilirim. Yani binanin bir tarafi diger tarafindaki dukkanlara hic ugramayacak gibi gorunuyor ama su anki sinek avlama olayi binanin bos olmasindan kaynaklaniyor gibi gorunuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Efrasiyab Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 BEn sadece Koçtaş için gidiyorum. bir dönem sürekli gittim. Tamaen boş, 1-2 kişi ancak geziyor, oda Koçtaş sayesinde. Çok sakat yere yapılmış, yakınlarından otobüs geçmiyor(aslında 10dklik yerde geçiyorda, eh yani) Özellikle arabası olanlar gelebilir, arabası olanlarda Yemek ve sinema yerleri olan AVMler varken oraya gitmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 Aynen. Ofis çalışanları dışında müşterisi olacağını sanmıyorum, yeri de kötü çünkü. Ama güzel bir yer, temiz, hoş falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 Valla cok da kotu degil yeri. Metrobus'ten inince 10 dakika surmuyor buraya yurumek. Bir de o kadar bos degil. Ozellikle yemek saatinde. Onun disinda aldigim bir habere gore 400 calisani olan bilisim sirketlerinden biri de yakin vakitte buraya tasinacakmis. Kisa surede dolar yani burasi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 Selcuk'a da o kadar soyledim foto foto diye.. Bari sen koy bir yerlere foto da gorelim neymis bu Flat Ofis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 =) Abi disi icin : www.flatofis.com Icini de ben cekerim aksam vakti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 baya pro bi yere benziyo da siteye ayar oldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 Eheh sitesine ayar olmayan yok zaten. Ortaya mouse'u surukleyince yazi cikmasi ayri bi gerzek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar