Skroce Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 evden ciktim ise gidiyorum benim külüstür düldülle. Yolun kenarinda arabasi bozulan bir bayan gördüm bayada hos biriydi. Bozulan arabanin önünde bir lavuk park etmis ve arkasinda bir lavuk daha. Simdi soruyorum arabasi bozulan bu insan erkek olsaydi. Bu lavuklar yine kostura kostura yine yardima giderlermiydi. Insanin sadece bir deligi var diye bu yapilan bu cifte standarti kiniyorum ve ayni ilgi ve sefkati görmek herkesin hakki. bu mudur simdi adalet ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 bir delik değil dostum tam 3 delik birden. bir araba daha görmemene şaşırdım ben sdfds. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 toyota reklamı gerçek olmasın la Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 Şimdi arabayı mı kıskandın hatunu mu?Yoksa senin araban bozulunca sana yardım edilmemesini mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 Gerçi ikinci sorunun cevabı hatunu kıskanma oluyor . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skroce Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 hatunu kiskandim. heriflere uyuz oldum. benim arabam bozulursa yardima gelen olacak mi bunu merak ediyorum aslinda. Cünkü bu külüstür heran beni yolda birakabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
=) Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 şimdi senin araban bozulsa o herifler kaslı kıllı inse yanına gelse iyimiydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 O herifler aynı niyetle sana gelmesini ister misin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stblack Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 E onlara herif gidiyorsa bize de iyi kalpli kızlar gelsin neden illa herif? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 Dartanian said: O herifler aynı niyetle sana gelmesini ister misin? OH. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 arabanı değiştir bozulmadan gelsinler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stblack Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 herifler mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 ondan sonra turuncu pati çok gay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 ibnelik akıyor klavyemizden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Netcafe Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 zamanında biri demiş sende öyle vucut olsun sanada kayarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 zamanında birisi demiş dünya kadar malın olacağına, fındık kadar ..ın olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dunkelzahn Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 şimdi nesini garipsedin ki bunun.kozmik bi denge bu.yasa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 Llama said: toyota reklamı gerçek olmasın la AHAHHAHASAS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Uke Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 japonyada kızlar duruyomuş yardım için.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 evet bu topicte de hatun diyen insanları görüyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 üniversitede kızlar duruyomuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar