vaniLLe Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 SeaGle said: meriçler bu yüzden doğuyor işte melisler de 5 kisiye bedel masallah. 1 melis, 5 kari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 melis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 karı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 nerde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 dössek cekcek birazdan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 MEMEĞĞĞĞĞĞĞĞĞĞĞĞ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 NeERdE?!!?1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 içimizde.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Dartanian said: vivavale said: Dartanian said: Maaya said: bölüm neydi? merak :D Bankacılık ve finans. abi iibf her zaman hatun potansiyeli acısından yönetir B) B)- öyle diyosun da mesela kampüsü aynı olan Sağlık yüksekokulu hemşirelik ebelik sağlık memurluğunu yazarsanız yaşadınız demektir. Bunların hepsinin toplamını aldığımızda çıkan sonuç 357 kıza 101 erkek. dostum haklılık payın var ama iibf deki hatunlar hem bakımlı hem de gercekten güzel oluyolar. senin yazdıgın okullarda da hatun potansiyeli yüksek ama vasıfsız bi de yüksek okul yani(td) iibf her zaman yönetir ezer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 malesef adam haklı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 toplumumun bakımlı kız ihtiyacı var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 benim bölümümde kız sayısı erkek sayısının 3 katı falandır heralde. kız arkadaşın varsa benim gibi, yararı değil ızdırabı oluyor. evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Ardeth said: toplumumun bakımlı kız ihtiyacı var konteyenre koyup gemiyle yollim ben sana, bu işe girelim lan, iyi para varmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Dynun said: benim bölümümde kız sayısı erkek sayısının 3 katı falandır heralde. kız arkadaşın varsa benim gibi, yararı değil ızdırabı oluyor. evet. BEN KIZ ARKIMI KİŞİSELE TAŞIDIĞIMDA SEN ORDA MODDUN ONDAN SONRA DA UZUN İLİŞKİ KİMSE OLMADI YARAMA BASTIN CAPS AÇIK. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 bekarlık sultanlık zaten boşver Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Bugün kayıt için gittim, makina kuyruğunda hiç kız yoktu, diğerlerinde de yoktu, en son kartı alırkan 2 arkada mı ne bi kız vardı o kadar. Hoş olmasa da olur sevgilisi olan adama fayda değil ızdıraptır kesinlikle tabi ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Ben de kayıt işlemini bugün yaptım ve 4 kız 2 erkek kayıt oluyodu tanıştık işte sıradayken kütür kütür maşallah dedim 2si için içimden .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Dartanian said: Dynun said: benim bölümümde kız sayısı erkek sayısının 3 katı falandır heralde. kız arkadaşın varsa benim gibi, yararı değil ızdırabı oluyor. evet. BEN KIZ ARKIMI KİŞİSELE TAŞIDIĞIMDA SEN ORDA MODDUN ONDAN SONRA DA UZUN İLİŞKİ KİMSE OLMADI YARAMA BASTIN CAPS AÇIK. ahahaha aga bak @dynun sana abi nasihatı vermis potansiyel varsa düzenli manita (td) sen hala eskiyi düsünüyosun degistir bu kafayı,yoksa böle caps acık takılırsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Ciddi bişey daha dicem bugün kızın tekini gördüm ağlıyodu bitlisten gelmiş Manisaya.Durumları kötüymüş.Kız diyo yurt falan çıkmış kıza.herşey tamam da ben burda yemek paramı bile nasıl vericem hayat çok pahalı dolmuş paraları bile bizim oranın 2 katı falan dedi üzüldüm ya :S umarım destek çıkan birileri olur... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 aquila said: Ardeth said: toplumumun bakımlı kız ihtiyacı var konteyenre koyup gemiyle yollim ben sana, bu işe girelim lan, iyi para varmış. ben burda gümrüğü ayarlarım. sarılarla başlayalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 abi almanci lazim mi abi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 abi alman da ayarlariz abi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 ALAMAN GARISI İSTERÜK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 PATİCİK ABAZAN GÜNLERİ BAŞLADI BU FIRSATI KAÇIRMAYIN SİZE DE MEME DÜŞEBİLİR!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 vaniLLe said: abi alman da ayarlariz abi.. DEJENERE DETONE ÇİKİTAMUZ!1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar