Qui Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Bu problem bende mi var sadece? Warp'a geçtiğim zaman eğer önüme bişey denk gelirse direk üst üste biniyor benim gemimle. Mesela bu bir kaya olabilir, yada başka birinin gemisi olabilir.. Herhangi birşey.. Jump, yada dock ekranın gidip geldiği (başka bişey bulamadım tarif edecek :) durumlarda ve kapatıp açınca düzeliyor ancak. Bu olay her warp'ta da olmuyor sanırım, tam çözemedim ne zaman olduğunu. Burda bir kayaya girmişim mesela; Burada da billboard'a..[signature][hline]@ui ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected]ek$i | DevianArt | Eve-Online | K.O.C. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Burada da birinin gemiyi kapmış götürüyorum hehe :)[signature][hline]@ui ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected]ek$i | DevianArt | Eve-Online | K.O.C. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CorteZ Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Banada oluyor sacma bir bug Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soulless Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 hehehehe evet cok komik bi bug , eskidende vardi bu guya fixlenmisti...[signature][hline]Either kill me or take me as I am, I'll be damned if I ever change Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreampowder Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 ehehe ben dün istasyon oldum koptum resmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Aynen ben de istasyon oldum geçen gün.. Bi ara gerçekten de yoktu ama son zamanlarda BAYA bi coştu bu bug. Çok sinir..[signature][hline]Nail "NaileR" Avunduk [Dreamsmiths] - CA Death is beauty, when wrapped in power.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 Oha istasyon olmak süpermiş. Merak ettim :)[signature][hline]@ui ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i | DevianArt | Eve-Online | K.O.C. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creel Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 istasyon olup 5-6 noktaya warp olmayi denyin bakin o zaman :P ben bi bilboarda takilmadim :P geri kalan herseye :P hatta noob gemisiyle iki megayi suruklemisligim vardir :P[signature][hline] Frostfel Dark Elf Mystic On Bartz Captain of the Amarr Battleship Vampire / Member of Dreamsmiths "Who wants to live forever?" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar