eko Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 lazlar ya her zmn süper :):) http://www.youtube.com/watch?v=STh3jTFiEzA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 8 saatr kimsemi görmeimiş bu admaın açtığı topci bi allahın kuluda gelsinde msaj atsın lan ayıp ırköçılık mı yapıyosunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 dostum videoyu izledim kişmsenin mesaj nedne yazmadığını anladım kmoik değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lil' Jesus Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 bir teşekkürü çok gördünüz adama teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyronian Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 Hocam bende izledim de, pek komik gelmedi bana da ama olsun emeğe saygı +1 rep terzi tık mık cık (İlk garbıç mesajım oldu bu vatana millete hayırlı olsun ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar