kermit Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 creative gigaworks g500 ses sitemi aldım. bağladık pc ye iyi güzel hoş. film. mp3 dinlerken winamptan media playerdan bi problem yok. ama önceden youtubeden yada facebooktan sorunsuz izlediğim videolarda ses yok artık. aynı sorunu olupta çözen yada şu nedendendir diyen varsa çok kral olur. kalkıpta facebookta youtube de ses kısıktır diyeninde kulağını çınlatırım çok fena. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 flashın sürümünü yenile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 2 gün önce dinliyodum hacı flashın sürümüyle alakalı değil. yaptım yani aklıma geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 surround la felan alakalı olabilir tam terimi bilmiyorum da benimkinde matrix diye bişey var surround açınca youtubedan felan konuşmalar gelmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 yokmu bi bişlen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 creative media source un simgesi çıkyordur sağ alt köşe. sağ click orda iki tane efect var. ne olduklarını unuttum. clickleri kaldır onlardan biri yapıyor onu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar