Dartanian Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 Böjeek said: ginaly said: e niye gittin ki? belli zaten öyle bi yer olduğu. çünkü ev sahibimiz oraya ödememizi istemiş. yatıran kız izinde olduğu için ilk defa ben gittim. Kızın maaşını arttırman gerekli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 Dartanian said: Böjeek said: ginaly said: e niye gittin ki? belli zaten öyle bi yer olduğu. çünkü ev sahibimiz oraya ödememizi istemiş. yatıran kız izinde olduğu için ilk defa ben gittim. Kızın maaşını arttırman gerekli. eft yap yada git garantiye finansa isbankasina yatir eft yap yada kart cikar disardan yatir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 orasi banka para yeri normal bankada ozel musterilik denen dava vardir, o sira numarasi normal adamlar icindir. begenmiyorsaniz baska banka yapacaksiniz banka burasi paran varsa konusursun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 Skroce said: hea tarikatlari ben kurdum, akp yi ben sectim, cübbeli ahmet hoca gibi tipleride ben yarattim meshur ettim.tek sorumlusu paticik gerçekten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar