Duath Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 devamlı karşıma çıkıyo arkadaşlar.3 5 denemeden iile girebiliyodum fakat bu gün hiç giremiyorum nedir bu bilen var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 hayır trollük gibi bir amacım yok fakat başlığı görünce kişisel konusu sandım. belirtmek istedim. konu devam edebilir, toplumdan özür diliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dakro Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 sabah 10 ile 11 arasında serverlar kapalıydı. wild hunt event için kapatılmıştı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hao Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 ethernet kartının modeli nedir ? ben kendiminkini " nvidia " update ettiğimde sorun çözülmüştü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Denildiği gibi Wild Hunt event için yaklaşık 12'ye kadar kapalıydı, o yüzden yani, bir sorun yok :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dakro Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 yok abi zaten adam yazmıs sonrada kaybolmuş. insan bir bakar ne denmiş ne yazmışlar denedim oldu mu olmadı mı? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bluerain Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 Maintenance haricinde de 1 saat felan afk oldugumda oyun karakter ekranını da kapatıp bana bu uyarıyı veriyor, denesem de tekrar servera baglamıyor. Oyunu tamamen kapatıp tekrar acıyorum, o zaman düzeliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pronoit Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 bağlanma sorunu diyince nedense aklima ıssız adam geyikleri geldi haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 aynı sorun bendede oluyor random zamanlarda,genelde sc ye girişte ve çıkarken oluyor,1.3.1. geldıgınden beri devam ediyor bu sprun bende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar