Edge Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Bu yılın boş kontenjanlar-okul ve puanlarına nerden bakabilirim ? Kaldık 2. tercihe yine iyimi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 ösymde açıklanacak o olay elbette de. şansın çok düşük yani söylyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 benim arkadaşım zonguldak tıpa gitti ikinci tercihle. puanı iyiydi ama çok az bir farkla kaçırmıştı. sen gene de çok umutlanma ama olabilir de yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nakamura Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 şansın düşük falan değil. başarı sırasına göre yap tercihini yine. + olarak puanının ek tercih kitapçığında yazandan 1 puan bile düşük olursa o yeri yazma, boşa yer kaplamasın. En sona da bitane açıköğretim kondur askerlik sorunun varsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Edge Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 2 senelik falanda olur ya gidiyimde yeter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Deacon said: benim arkadaşım zonguldak tıpa gitti ikinci tercihle. puanı iyiydi ama çok az bir farkla kaçırmıştı. sen gene de çok umutlanma ama olabilir de yani. oha nasıl? kontenjanını dolduramamış mı zonguldak tıp? vay anasınııı.. Biz şimdi kazanıp da kayıt olmazsak o kontenjan boş sayılmıyor di mi? yoktur heralde öyle bişi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emivoz Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 doldurmustur da belki kayit olmamistir biri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 puanın nedir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 yav said: Deacon said: benim arkadaşım zonguldak tıpa gitti ikinci tercihle. puanı iyiydi ama çok az bir farkla kaçırmıştı. sen gene de çok umutlanma ama olabilir de yani. oha nasıl? kontenjanını dolduramamış mı zonguldak tıp? vay anasınııı.. Biz şimdi kazanıp da kayıt olmazsak o kontenjan boş sayılmıyor di mi? yoktur heralde öyle bişi valla geçmiş senelerden birinde aynısı trabzon tıp için olmuş, 80 kişi mi ne alan bölümü 78 kişi tercih etmiş. 2 kişi 2. yerleştirmeden girmiş. ilginç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apeiron Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 yav said: Biz şimdi kazanıp da kayıt olmazsak o kontenjan boş sayılmıyor di mi? yoktur heralde öyle bişi var öle bişi :D kayıt yaptrmazsan ek kontenjanlar bildirilirken boş olarak bildiriliyor ösym'ye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 geçen sene oldu zonguldak olayı. tıpta bile oluyor yani :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 çok şaşırdım valla ama kazanıp da gitmeyince yerine başkasını alıyorlarsa daha az şaşırdım ehe ne garip ya ek kontenjanla istediğin ve hakkaten iyi puanla alan biyere girmek felan çok değişik bişey olurdu heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frantic Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 Deacon said: geçen sene oldu zonguldak olayı. tıpta bile oluyor yani :) ya bu ünivli olup iyi puan yapanlardan biridir,adam atıyorum mesela itü-bilg. okuyorken fantazi amaçlı giriyor öss'ye sonra 3-4k sıra yapıp fantazi amaçlı tercih yapıyor ve doğal olarak kayıt yaptırmıyor.heralde buna benzer bişidir.yoksa öbür türlü kimse boş bırakmaz abi tıp bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 ya da "zonguldakta tıp mı okunur yeaaaa" diyerek akdeniz üniversitesine fln geçiş yapmıştır ya da başka seçenekleri değerlendişrmek sözkonusu olmuştur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Edge Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 Topic patladı zaten :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 yalnız tercih yapıp da kazanırsan kayıt ol yahut olma puanın düşüyor ertesi sene. gerçi bug olmuştu onda geçen yıl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Edge Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 290 söz2 297söz1 puanı ile 2 yıllık girilir herhalde dimi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar