peder zickler Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 bi kerede öldürmeyin lan ne kadar maganda bu dünya insanı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 haber yalan falan değil.. Haziran'daki ufo kongresinde Meksikalı haberci ve araştırmacı Jaime Moussan yaptığı prezentasyonda göstermişti ayrıntılı görüntülerini ve yaratık hakkında elde ettikleri bilgileri. Haber genel olarak yalan değil ama içerik ordan burdan duyma yalan detaylarla dolmuş. Yaratık Meksika'daki bir çiftlikvari bir yerde fare gibi haşeretler için kullanılan kapanlardan birine yakalanıyor. Ve bulduklarında hala canlı. İğrenç bir ses çıkartıyor falan, sonra yaratığın acı çığlıklarına dayanamayıp suda boğuyorlar. Ama yaratığın canlı iken ki resimleri ve videosu var sanırsam bulabilirsem koyarım. Ciddi bir şekilde inceliyorlar yaratığı ve en göze çarpan özellikleri bütün eklemlerinin ve vücudunun çoğunun insana inanılmaz derecede benzemesi. Yavru maymun falan diyenler var aranızda, alakası yok. DNA testine göndericem falan diyodu Jaime amcamız, sonradan üzerine basın toplantısı yapacağım falan diyordu. DNA'sı yok diyorlarsa mutlak bilinki bu işte bi iş var. DNA'sı olmayan canlı olamaz. Allah bilir DNA'sı çıkmıştır da garip özelliklere sahip olduğu için açıklamıyorlardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rakursi Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 Bu olay yaklaşık 3 senelik. Dünya konuştu da bitti bile. http://www.buzzfeed.com/rchemel/mexicos-alien-baby-4c Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
peder zickler Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 bi çeşit hayvandır işte keşfedilmemiş , böyle uzaylı mı olur lan kendine hayrı yok mahlukatın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 uzaylı falan değil zaten de.. olayı DNA yapısının farklı orjinlerden gelmesi. Kafasının ve gözlerinin şekli hepinize tanıdık gelmiştir zaten... Canlıykenki Resimleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 ne lan bu sıçan gibi bişi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 ne bu gulliver devler ulkesinde olmus.. yazik bunlarin gelismeside cok gec olmustur, dusunsene laptop bilgisayarin icadindan kac sene sonra oldu.. bunlarin boyutunda laptop yapalim desek halen yapamayiz.. herseyi kucucuk yapicaklar falan, off zor is.. nano devrine kadar ilkel ilkel yasamislardir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 Farinal said: ne lan bu sıçan gibi bişi kılsız parmak maymunları var ya ona benzettim ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 biraz bakındım, derisi yüzülmüş maymun diyen var. öeh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 ben konuşmadım lan hiç bu yaratığı. dünyalı değilmiyim ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulberry Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 bi de yaratık her resimde ayrı poz vermiş sanki yav. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 acıdım lan, öldürmüşler zavallı hayvanı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar