Quixote_Onyx Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 bana scrıpler hakkında yardımcı olçak varmı bırı nebuladaki fix scrıbı yanı gm lerdın ustunde nebula staff yazıyo ya onu plevel 7 6 5 4 5 7 de owner 6 admin 5 developer 4 gm bunların yazmasını ıstıyorum ama bı turlu yapamadım .... ikincisi serverda car acınca 2 skıl secıyotn 50 50 bunlar oluyo ama bunlardan baska skılerde oluyo butun skılerden 1 er 3 er 5 er 10 ar falan oluyo skııl kap 500 600 cıvarında oluyo bunu nasıl ayarlarım ıcq:245942641 msn:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharaduns Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 ya azıcık bi bak scplerin icine bu kadarda hazırcı olunmazki . az baksan bi arasan kesin bulursun hiç bişi bilmiyorsan bile ac scpleri Nebula Staff yazan yeri arattır bak dogru sende suc yok bornx ayarlaması lazım öyle olurmu nebula staff yazıyo alla alla insan owner admin diye düzenler ewet ewet tüm suc bronxun asalım kesin asalım bizde suc yok arastırmayalım canım nasıl olsa biri bizim yerimize yapar bizde göğsumuzu gere gere ben ownerim deriz . Acı ama gercek bu türkiyede 4-5 shardın dısında işi bilen kimse yok hepsi editlenmiş nebula . Gecen bir servera girdim res gate koyamıyorlar cafede de gm var o yüzden biliyorum . neyse koyduk res gateyi sonra lord/lady scp si istedi. şimdi benim makinamdada nbl scpleri yüklü ben aynı scpyi koyuyorum calısıyo orada calısmıyomus dedim senin server nbl scpsi degil mi yok degil biz kendimiz yazdık diyo peki dedim niye .nbladmin komutu yazdınız nebulayamı satacanız dedim sanırım anlında g.. yazmıştır :) bide utanmadan biz yazdık diyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brook Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 [Events e_Staff] ON=@click IF (==7) message [ Staff, Owner] Elseif (==6) message [ Staff, Admin] Elseif (==5) message [ Staff, Developer] Elseif (==4) message [ Staff, GameMaster] Elseif (==3) message [ Staff, Seer] Elseif (==2) message [ Staff, Counselour] endif[signature][hline]If she comes back its never finished, if she doesnt, it has never happened.. TheCoder, 05 Haziran 2004 22:19 tarihinde demiş ki: sen gel bana freeze verme sana resci önünde serverı kuyruğa sokayım... Who is that ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ocean Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Beyler benı yanlıs anladınız ozur dılerım oyle hazır kom mak gıbı bı huyum yoktur dun gece cok ugrastım yapamadım zaten ılk defa burdan yardım sıtıyorum bıde bı sorunum daha var bunuda bulmadım servera gırdgınde acc actıgında skılerın hepsınde den 3 er 1 er 5 er oluyo o nasıl sade ıkı skıl 100 olarak ayarlıcaz[signature][hline]Her İyligin İçinde Bir Kötülük Her Kötülügün İçinde Bir İylik Vardır Brightlance Lifespan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 sphere.ini de maximumskill mi ne vardı onu 0 yaparsan düzelir diyorlar ama düzelmiyordu hehe[signature][hline]morning morning where are you going? Sabah sabah nereye gidiyorsun? Cable Mail Aysikyu Click Me And Type Something Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 maxbaseskills 0 olcak[signature][hline]dayt! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shinoda Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 said: Kharaduns, 12 Haziran 2004 12:04 tarihinde demiş ki: ya azıcık bi bak scplerin icine bu kadarda hazırcı olunmazki . az baksan bi arasan kesin bulursun hiç bişi bilmiyorsan bile ac scpleri Nebula Staff yazan yeri arattır bak dogru sende suc yok bornx ayarlaması lazım öyle olurmu nebula staff yazıyo alla alla insan owner admin diye düzenler ewet ewet tüm suc bronxun asalım kesin asalım bizde suc yok arastırmayalım canım nasıl olsa biri bizim yerimize yapar bizde göğsumuzu gere gere ben ownerim deriz . Acı ama gercek bu türkiyede 4-5 shardın dısında işi bilen kimse yok hepsi editlenmiş nebula . Gecen bir servera girdim res gate koyamıyorlar cafede de gm var o yüzden biliyorum . neyse koyduk res gateyi sonra lord/lady scp si istedi. şimdi benim makinamdada nbl scpleri yüklü ben aynı scpyi koyuyorum calısıyo orada calısmıyomus dedim senin server nbl scpsi degil mi yok degil biz kendimiz yazdık diyo peki dedim niye .nbladmin komutu yazdınız nebulayamı satacanız dedim sanırım anlında g.. yazmıştır :) bide utanmadan biz yazdık diyo Kardeş Eleman bilmiyor yardım etmiyeceksen neden formu kirletiyorsun?azcık insan olun[signature][hline]Abi nası Bişi Bu mussibişiiii.. Da dat dAayyyt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kronos Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 vallahi niye veriosunki boşuna event boşuna lag peah. =)[signature][hline]Unlive Online Gaming www.unlive.net Ultima Online değişiyor.. Krals Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shinoda Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 He vallah he he [signature][hline]Abi nası Bişi Bu mussibişiiii.. Da dat dAayyyt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lucas Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 öbür türlüde kötü yaw herkeş GM :)[signature][hline]Indinolla UO Shard High Council Gün Gelir Sokaklarda Yatarsam Şaşma ama Gün Gelir Vezir Olur Çökerim Başına... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arminas Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Her yer yetkili bi uo serverida bizmi acsak acaba[signature][hline]www.google.com "Cehennem.org" Yuh adamlar bize terorist demiş :P "6 günde 10 bin mail hackliyen terorist oluyomus :P ---------------------------------- İçerik değişti No Panic... Artık Hack Yok FBI bile arıyomus Bu gazeteler hep yalancı hep yalancı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ocean Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 yardımın ıcın saol saten sneı tanıyorum sıma olarak ama sen benı tanımazsın bursadan oldugunuda bılıyom :) ozgure sor benı tanır tekrar yardımın ıcın saol[signature][hline]Her İyligin İçinde Bir Kötülük Her Kötülügün İçinde Bir İylik Vardır Brightlance Lifespan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar