Reumer Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Evet ToA olan yada Gold edition farketmez. Boş istiyorum.Yani içinde char olmasın.Olursada abartı olmasın çok fazla para veremem çünkü charları silicem nasısa. Ayrıyetten 1 tanede ToA key arıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Durlag Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Bende bos bi account var Sı active sadece toa yok ..[signature][hline]..Dirty SancheZz.. Ariakan the YIILLAAANNN..(tss) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Moss Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 Bende bi acc var bi arkadasıma vermistim,neyse icinde 50 necro var makul bi para verirsen satarım gerci hala almadım ama para bu her kapıyı acar :) PS:eu version[signature][hline]Zegna 7.2.2004 tarihinde bir bar cikisi demis ki Olm adamlar ucuyor bende bisey yok Olm ne ictiniz ki bu kadar Biz once rakı ictik.. Eee??? Sonra ben rakı ictim.... [Bu mesaj Moss tarafından 13 Haziran 2004 03:09 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Bende box var ozel mesajla konusalım..[signature][hline][b]Hayat ne boşvericek kadar kısa Ne de önemsicek kadar uzundur..[b] Eternal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar