Laurelin Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 AHAHAHAHAAHA hala toparlanamadim sen giremediysen kim girdi %100 cakti bana EHEUEHUE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 aahahahhaha bekleyin gelicem bende eve bi döniyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 bot gibi davranmış demek ki oyun.. zorluk harddı benim girerken.. o da hard çaldı heralde.. senden önce bi portekizliyle yaptım.. onda boyle bi sorun olmadı allah allah =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 Viktor said: AHAHAHAHAAHA hala toparlanamadim sen giremediysen kim girdi %100 cakti bana EHEUEHUE bir dost. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 sen sus lan koylu :3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 of herif sıçtı ağzıma ya.. ben hard çalıyorum o medium.. bi power up kullandı mı doğrultamıyorum bi daha.. bi de oyun içinden zorluğu değiştiremiyorum.. adam da habire yeni şarkı açıyor asdsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 kaede ile easy caliyordum bide ehuehu medium yeni yeni geciyorum gitarda ama battle larda cok pis pislik yaparim double + lefty gelince hele cok super oluyor :3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 double diil de.. lefty bi de tuslardan biri yerinden çıkıyor ya o pis bi de çok uzun sürüyor abi power up lar ya.. bıraktım gitarı artık duzelsin diye bekliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 yok abi ben viktorla kapışmaktan biliyorum kesinlikle battleda aynı skillde kasıcaksın. Ben medium gözü kapalı çalıyorum diye medium girdim viktor easydeyken böyle daha gh4 ilk zamanlarındayız bi de bikaç şarkıda sonuçlanamadı böyle 3 kere hız arttığını biliyorum sonunda viktorun çamur atmasına gerek kalmadan sahneden attılar beni ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 lol %300 mu ne olmsutu eye of the tiger ahahahaah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 doğru evet 3 kere değil 300% artmıştı of felaketti dakka bir gol bir ilk rampada ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 sdf.. adam hem turuncu tuşu yerinden oynattı.. hem de reverse yaptı.. notalar zaten 2 kat hızlı.. bıraktım gitarı direkt oyundan çıktım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 ZMOG QUITTER!!!!!!!!!!!!! I DONT HAF TIME FOH DIS FFS! cekti adam :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 ben bir daha salih'le de oynamam.. adam hata yapmıyor =P.. neyse bir iki güne bateriyi alıyorum.. o zaman koltuğuma geçerim.. bandimizi kurarız.. böyle olmuyor =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 o hiç adil değildi abi normal vs hard sen kazandın sayılır hepsini hükmen asdf al bateriyi akalım ya bi de vokal bulsak tamamdır varmı bize vokal yapıcak arkadaşlar aloww Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 vantilatorum gonullu, cok guzel soyluyor kereta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-alatariel- Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 Viktor said: vokal sorunumu devrimsel bir yontem ile cozdum beginner a alip vantilatorun onune koydum mikrofonu %100 cekiyor vantilator masallah unkapanina goturucem yarin vantilatoru, nazli sobam haber salmis diye kaset yapicaz kendisine :D ahaah buna çok güldüm. bi de ben hala hard'da sıcıyorum.medium da esiyorum gerçi. ama gh5 im yok.beatles rock band oynuyom.here comes the sun parmaklarıma kramplar sokmayı başardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 mediumdan harda geçişte learning curve kırılıyor elim küçük parmaklarım kısa anasını satim turuncuya basmak ölüm, elimi komple kaydırınca da ritim bir kayıyıor 10 nota sonra tekrar oturtursan bravo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 mediumdan direk nothing else matters experte geçin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 veya unforgiven.. demin de custodem'le 2 şarkı attık.. yine yenildim ama fark 3-4k idi bu sefer =).. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar