Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 efm 2 gitar var ama sadece birini tanıyor ikinci gitarı nasıl tanıtıcaz alete kafayı usutucez heh GH4 bu arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 ps3'se eğer tanınmayan gitarın ps3 tuşuna basılı tutun controller settings'de ilk 4 numaradan birine alın 5-6 olunca fln çalışmıyor 2-3 fln yapın gitarı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 hallettik benim üstün elektronik atmasyon skillerimle gitarı 2 ye getirip diğeri açıkken hem usb cihazdan hem gitardan reset atınca gördü 6 da sonra geriye aldım tekrardan bu sırada gh4 te 1v1 guitar battle inanılmaz zevkli oluyormuş. kaplanın gözünde 200% hızda aaaaaaaaahhhhhhhhhhhh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Nasıl bir oyun bu anlamadım ki insanlar deli gibi sarıyor. Bu oyuna, gitarına yapacağınız vakit ve nakit yatırımını ucuz bir gitara yapsanız gitarist olursunuz be (: En azından bana böyle geliyor. Birkaç defa oynamaya çalışmıştım ve hiç becerememiştim de... Kıskançlıkla karışık bir yorum benimkisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 bende beceremiyorum ama battle cok zevkliymis hard ile lefty dump yapinca ALLEAAAAH etkisi verdiren baska oyun yok ehahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 hard oynuyosan beceriyosun işte =P.. bu arada, AI'a karşı battle yapılabiliyor mu.. şöyle bir video var youtube'da.. DLC olarak indirdim açtım şarkıyı ama düz çalıyorum yani.. battle falan değil.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 kariyer oynarken geliyo onla bunla battle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 tüm kariyeri bitirdik biz? lan!.. baştan sona co-op oynadık ama kardeşimle (bateri-gitar).. ondan çıkmadı demek pff.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 single kariyer ile band ayri rewardlari filan bile gitar kariyerinde zack ile nugent la kapisiyorsunda face off direk face offda pislik yapamiyorsun en iyi calan kazaniyor eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 GH5'te 1v1v1v1v1v1v1v1 face-off geliyomuş.. siz de alın salih'le.. kapışalım 1v1v1 =P.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VashTheStampede Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 Kendercik said: Nasıl bir oyun bu anlamadım ki insanlar deli gibi sarıyor. Bu oyuna, gitarına yapacağınız vakit ve nakit yatırımını ucuz bir gitara yapsanız gitarist olursunuz be (: En azından bana böyle geliyor. Birkaç defa oynamaya çalışmıştım ve hiç becerememiştim de... Kıskançlıkla karışık bir yorum benimkisi. http://cad-comic.com/comic.php?d=20070509 4 çıktı mı yaa? World TOur değil dimi bu? Bir bakmak lazım tatildeyken herşeyi unutuyor insan xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 4 dedikleri world tour zaten.. GH5 de dün çıktı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 Ah ulan param olsa gh5 preoderlardım. Şarkı listesi çok başarılı 5 in Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 ben de alamadım daha.. ekim'e kadar amerika'da bir tanıdık bulmam lazım.. gh: van halen bedavaya geliyor öyle.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 hmm kardeşim var benim amerikada ama ne zaman döner bilemiyorum ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 gh5 alacaksan ve kardeşinin sabit adresi varsa herhangi bir shoptan gh5 aldır ona.. sonra kutudaki kodu onaylatınca o adrese gh: van halen gönderiyorlar beleş.. toplamda 130 şarkı falan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 Abov çok iyi fırsat. İkisini alıp newyorktan buraya postalasa kaça gelir acep değermi. Van Halen büyük ihtimal anamızı ağlatır çalmaya çalışırken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 posta ücreti ne kadara patlar bilmiyorum.. ben de eylül ayı bitmeden bir şey düşüneceğim artık.. zorluk konusunda da hot for teacher'dan biliyor olmalısın ne kadar kastırabileceğini ;).. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 yeni konu açmıyım bari. bnm gitarın penası bozuldu ya. aşşa dogru basmıo artık. yukarı dogru basılmasında bi problem yok ama aşşa dogru basmıo artık. bunu garantiye gondersem bi sonuc cıkar mı acaba? tamir edilebilir bişi midir? dhaa once yaşayan falan var mı bole bi sorun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 gönder tamir edilir. benim sarı tus basmıyodu verdim yaptılar direk garantiden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 Kaede said: Ah ulan param olsa gh5 preoderlardım. Şarkı listesi çok başarılı 5 in ben pre orderladım. van halen gelcek mi? shopto.net ten pre order vermiştim dur bi bakayım ne olmus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 9 gün içinde gelecek yazıyor. gitarı güzeldir umarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 fistan türkiye sınırları içersindemisin şu an? shopto.net ten söyledim demissinde yamuk çıkmasın gümrükten geçerken? sırf oyun olsa neyse de içinde gitar olunca kocaman bi kutu gelir herhal... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 100$ ı geçmiyor ya sorun olmaz gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 http://www.shopto.net/PS3/GAMES/PS3GU16-Guitar%20Hero%205%20%28Solus%29.html bunu mu yoksa http://www.shopto.net/PS3/GAMES/PS3GU17-Guitar%20Hero%205%20%28Guitar%20Bundle%29%20%2B%20Free%20Guitar%20Hero%3A%20World%20Tour%20%28Solus%29.html bunu mu sipariş verdin sen? gümrükten korkun yok diyorsan bende vercem şimdi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar