Eulogy Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 http://uk.xbox360.ign.com/dor/articles/1014410/gc-2009-cry-engine-3-demo/videos/gcom09act_crytekdemo_p1_081709.html Bir xbox sahibi olarak, ps3 ün verdiği performans için ben üzüldüm. Yazık yani o kadar paraya, yatırıma. Kaç senelik xbox bile daha iyi fps veriyor. Fake de olabilir tabi ama değilse baya yazık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eulogy Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 Neyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odiflame Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 bir kerede bir konunun tarafı olmadan tarafsız yorum yapın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eulogy Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 Bir kere de tarafsız yorumu taraflı anlamayın be arkadaş. edik: ayrıca yorumun tarafsızı nedir, hiç bir şey tarafsız olamaz ayrıca. kişinin ağzından çıkan her sözcük kişinin kendi fikirlerine veya tarafsız kalma çabasına aittir. hayır algıda sorunlar var ama kollektif hafıza da tekliyor sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odiflame Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 problem nedir? adamın xboxu var ps3 suks, ps3 ü var xbox sucks, wow oynar diğer oyunlara bok atar, diğer oyunları oynar wow a bok atar.paramı alıyorsunuz.size ne xboxunda ps3 ünde iyisi kötüsünden size ne? maaşlı eleman mısınız? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eulogy Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 ben ps3ü kötülemedim ki, aksine bi xbox sahibi olarak duruma üzüldüğümü söyledim. xbox almamın tek sebebi paramın ps3 oyunlarına yetmemesi, yoksa ps3 alırdım. ama şu vidyoyu görünce dürüstçe üzüldüğümü belirttim. ama birileri sony'yi namus meselesi yaptığı için, kız kardeşin ne güzelmiş diyince dalan adamlar gibi yanlış anlama potansiyeli yüksek ve üssteki mesajıma nazaran algıda sıçıcılık eylemişsiniz. ne denir ki, balık yiyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 Kabahat baştan sende. Niye konu açıyorsun ki? Sus, otur, xbox oyna! Paylaşmak senin neyine? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 ismi qq motor olan bişeye güvenmem ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quuq Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 adamlar ne programlar kullanıyor ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Oha Playstationculuk cidden fanboyluk kivamina gelmis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odiflame Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Penthesilea said: Oha Playstationculuk cidden fanboyluk kivamina gelmis xboxculuğun olduğu kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eulogy Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Kaede said: ismi qq motor olan bişeye güvenmem ben hahahahahahah yalnız niye fps ölüyor kaede? bi yorum yap abi, neden? yanlış programlama falan olabilir mi, pes 09 mu 08 mi ne kasıyodu ya ps3te bi ara, acaba aynı nedenden olabilir mi yani? sony pek yardımcı olmuyor çünkü developerlara gamasutradan okudugum makaleler kadarıyla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Belki adam gibi developers kit olmadığındandır. Birçok firma oyunların bonus kısmındaki kamera arkası videolarında şikayet ediyor o işten. Hani şimdi klasik laf gibi gelicek ama developer firmaların ps3 ü çözmesi ve tam randımanlı kullanması daha vakit alır. Birkaç tane km taşı oyun lazım önce yol göstericek Gerçi ben öyle "kasan" veya fps düşüklüğü yaşatan bir oyun oynamadım ps3 te henüz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eulogy Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Abi o zaman sony'nin ben hala bunu bi microsoft kadar pazarlaması gerektiği kanısındayım. Yani microsoft, yavşak arkadaş gibi milletin kapısına kadar dev kit getiriyor. Sony neden bunu yapmıyor yani? Hayır xbox da ps3 te zararda, tamam da, bu gidişle ps3 zarardan hiç çıkamayacak. Bence oturup adam gibi bi dev kit yapması ve destek vermesi lazım yapımcılara. Özellikle XNA gibi bi hamle, sony'nin pazardaki payını arttırır. Sırf little big planet bile user content olayından nasıl coştu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 bu iş böyle, her konsolun bi diğerine göre avantajları vardır, hangisi çekici geliyosa alırısn... valla ben god of war 3 oynayamıcak diye xbox sahiplerine üzülmem :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 fanboi 101 im sori for your lotsps: resme tiklayin, kendisi .gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 mardox said: bu iş böyle, her konsolun bi diğerine göre avantajları vardır, hangisi çekici geliyosa alırısn... valla ben god of war 3 oynayamıcak diye xbox sahiplerine üzülmem :D Ben üzülürüm :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odiflame Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 Disappear said: fanboi 101 im sori for your lotsps: resme tiklayin, kendisi .gif Ghostbuster gifli değil bildiğin karşılaştırma ps3 vs 360 vaybe ne kadar faklıymış.ağlamak istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 ps3 bariz daha iyi de çok komik olmuş bu aynı anda multiconsole release ile karşılaştırma olmaz çünkü bütün oyunu yetersiz xbox sistemine göre yapıyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 http://img137.imageshack.us/img137/7586/thegame.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 gifle grafik aklitesei gostermek cok sacmaymış ama pek bi fark yok yahu, xbox'ınki cok az daha sature ve net, ama videodan anlaşılmıyo bunun sebebi depth of fieldmı yoksa texture qualitymi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 ps3 un cell islemcisi cok guclu ancak bu gucten faydalanmak icin asiri uzmanlasmis olmak gerekiyor thread kullanimi iksboksunkinden cok dah farkli programcilar multiplatform oyunlarda cell le ugrasmiyor ve dumduz portluyor genelde, adam gibi optimize edilmedigi icin oyunlar tabiki ozel yapildigi konsol olan xboxda cok daha iyi calisiyor sony kendi yaptirdigi oyunlarda gosteriyor zaten becerisini konsolun, valve misal orange box sonrasi aciklama yapti "ps3 e hakkini vererek port yapamiyoruz, orange box cok vasat oldu diger platformlarla karsilastirinca firmamizdada cell ile ugrasicak ne personel nede kaynak var o yuzden ps3 u birakiyoruz, vasat bir prot cikarip bir platforma dusuk kaliteli oyun piyasaya surmek oyunculara saygisizliktir" dedi misal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 god of war heavy rain geldiğinde ps3 grafikleri falan için tekrar tartışırız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 ya fanboyluk yapicak en son adamim, resmi sakasina koydum. zaten ustunede fanboi 101 yazdim. isim gucum yok xbox la playstation 3 umu kapistiracam. kapistirmam cunku ikisinide aldim kafam rahat sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar