Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Cry Engine 3 - Xbox (vs) Ps3

Eulogy

Öne çıkan mesajlar

http://uk.xbox360.ign.com/dor/articles/1014410/gc-2009-cry-engine-3-demo/videos/gcom09act_crytekdemo_p1_081709.html

Bir xbox sahibi olarak, ps3 ün verdiği performans için ben üzüldüm. Yazık yani o kadar paraya, yatırıma. Kaç senelik xbox bile daha iyi fps veriyor. Fake de olabilir tabi ama değilse baya yazık.
Sosyal ağlarda paylaş

Bir kere de tarafsız yorumu taraflı anlamayın be arkadaş.
edik: ayrıca yorumun tarafsızı nedir, hiç bir şey tarafsız olamaz ayrıca. kişinin ağzından çıkan her sözcük kişinin kendi fikirlerine veya tarafsız kalma çabasına aittir. hayır algıda sorunlar var ama kollektif hafıza da tekliyor sanırım
Sosyal ağlarda paylaş

ben ps3ü kötülemedim ki, aksine bi xbox sahibi olarak duruma üzüldüğümü söyledim. xbox almamın tek sebebi paramın ps3 oyunlarına yetmemesi, yoksa ps3 alırdım. ama şu vidyoyu görünce dürüstçe üzüldüğümü belirttim. ama birileri sony'yi namus meselesi yaptığı için, kız kardeşin ne güzelmiş diyince dalan adamlar gibi yanlış anlama potansiyeli yüksek ve üssteki mesajıma nazaran algıda sıçıcılık eylemişsiniz. ne denir ki, balık yiyin.
Sosyal ağlarda paylaş

Kaede said:

ismi qq motor olan bişeye güvenmem ben

hahahahahahah

yalnız niye fps ölüyor kaede? bi yorum yap abi, neden? yanlış programlama falan olabilir mi, pes 09 mu 08 mi ne kasıyodu ya ps3te bi ara, acaba aynı nedenden olabilir mi yani? sony pek yardımcı olmuyor çünkü developerlara gamasutradan okudugum makaleler kadarıyla
Sosyal ağlarda paylaş

Belki adam gibi developers kit olmadığındandır. Birçok firma oyunların bonus kısmındaki kamera arkası videolarında şikayet ediyor o işten. Hani şimdi klasik laf gibi gelicek ama developer firmaların ps3 ü çözmesi ve tam randımanlı kullanması daha vakit alır. Birkaç tane km taşı oyun lazım önce yol göstericek

Gerçi ben öyle "kasan" veya fps düşüklüğü yaşatan bir oyun oynamadım ps3 te henüz
Sosyal ağlarda paylaş

Abi o zaman sony'nin ben hala bunu bi microsoft kadar pazarlaması gerektiği kanısındayım. Yani microsoft, yavşak arkadaş gibi milletin kapısına kadar dev kit getiriyor. Sony neden bunu yapmıyor yani? Hayır xbox da ps3 te zararda, tamam da, bu gidişle ps3 zarardan hiç çıkamayacak. Bence oturup adam gibi bi dev kit yapması ve destek vermesi lazım yapımcılara. Özellikle XNA gibi bi hamle, sony'nin pazardaki payını arttırır. Sırf little big planet bile user content olayından nasıl coştu.
Sosyal ağlarda paylaş

ps3 un cell islemcisi cok guclu ancak bu gucten faydalanmak icin asiri uzmanlasmis olmak gerekiyor thread kullanimi iksboksunkinden cok dah farkli

programcilar multiplatform oyunlarda cell le ugrasmiyor ve dumduz portluyor genelde, adam gibi optimize edilmedigi icin oyunlar tabiki ozel yapildigi konsol olan xboxda cok daha iyi calisiyor

sony kendi yaptirdigi oyunlarda gosteriyor zaten becerisini konsolun, valve misal orange box sonrasi aciklama yapti "ps3 e hakkini vererek port yapamiyoruz, orange box cok vasat oldu diger platformlarla karsilastirinca firmamizdada cell ile ugrasicak ne personel nede kaynak var o yuzden ps3 u birakiyoruz, vasat bir prot cikarip bir platforma dusuk kaliteli oyun piyasaya surmek oyunculara saygisizliktir" dedi misal
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...