jagd Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2004 http://starwarsgalaxies.station.sony.com/ soe görünüşe göre hesap iptallerine çözüm arıyor Yalnız dosya yaklaşık 2GB haberiniz olsun. [Bu mesaj jagd tarafından 26 Mayıs 2004 11:13 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mayfer Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2004 ama fileplanet subscription'a ihtiyaç olduğunu söylüyo..[signature][hline]The path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who in the name of charity and goodwill shepherds the weak through the valley of darkness, for he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger, those who attempt to poison, and destroy my brothers! And you will know My name is the Lord, when I lay my vengeance upon thee. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2004 14 günlük accountun 50k dan daha fazla parası olamıyormuş ona göre =P[signature][hline]''Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world , carrying their own light to brighten both day and night.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2004 2 gb fazla degilde fileplanet salak bi yer kendi download manageri ile cekio gecen sefer shadowbane cekerken 99% da sapitti oturdum bastan cektim ....[signature][hline]UYKUM VAR! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 Bu accountla deneme aşaması bittikten sonra devam edebiliyormuyuz aylık ücretini ödeyerek? Yoksa oyunun parasınıdamı vermemiz gerekiyor? Eğer öyleyse ne kadar ödüyoruz ilk ay? (gerçi indiremiyorum zaten sadece paralı fileplanet üyeleri içinmiş...) [Bu mesaj EagleEye tarafından 28 Mayıs 2004 06:37 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mayfer Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 sırf swg için üye oldum ben. çok mantıklı geldi, 30 dolara oyunu alıp 30 gün oynayacağıma 7 dolara üyelikle 14 gün oynuyorum. üstüne DAOC ve başka oyunları deneme şansım da oldu..[signature][hline]The path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who in the name of charity and goodwill shepherds the weak through the valley of darkness, for he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger, those who attempt to poison, and destroy my brothers! And you will know My name is the Lord, when I lay my vengeance upon thee. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 "Trial download is available only to FilePlanet or Founders' Club paying subscribers from 5:00 p.m. (PST) on May 21, 2004 until 4:59 p.m. (PST) on June 4, 2004 ("Subscriber Availability Period"). After the Subscriber Availability Period expires the trial download will be available to the general public (which includes "Basic" FilePlanet subscribers)." fileplanetten :) [Bu mesaj EagleEye tarafından 30 Mayıs 2004 01:03 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mayfer Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2004 püü boşuna üye olduk :P[signature][hline]The path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who in the name of charity and goodwill shepherds the weak through the valley of darkness, for he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger, those who attempt to poison, and destroy my brothers! And you will know My name is the Lord, when I lay my vengeance upon thee. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 Bugün download herkeze açılmış Ben şu anda indirmekteyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sbora Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 2 saat kuyrukta bekledikten sonra bende indirmeye başladım 45 saati kaldı bitmesine :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 yeni bitti download bu fileplanetin download managerı çok salak bişeymiş insan bi auto reconnect koyar bağlantı gidip geldiği zaman kalıyor öyle neyse bitti sonunda bakalım nasılmış heh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
joshuatree Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Ben de dahil olmak üzere, Ahazi'de oynayan bisürü Holo-grinder ve Jedi, oyunu bırakmayı düşünüyor. Jedi revamp Initiate ve Padawanlar için kabus gibi. Alınan Jedi xp'yi çok düşük seviyede sınırlamışlar. Bir box için saatlerce uğraşmak gerekiyor. Artık Renk kristallerini de loot etmen gerekiyor. Kristal decayi çok hızlı, vs.vs.. Grinderlara ise Mastered professionlar için nasıl bir güzellik yapacaklarını hala söylemiyorlar. her profession için bir FS box diye bir söylenti var, eğer bu olmazsa çok iptal olacak. O yüzden yeni oyuncular arıyorlar. Fakat yeni oyuncuların, çok fazla şansı olduğunu sanmıyorum. Çünkü oyun çok ilerledi. Yapılacak en iyi şey, en az oyuncunun olduğu server'a girmek olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asmadeus Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 said: EagleEye, 28 Mayıs 2004 06:33 tarihinde demiş ki: Bu accountla deneme aşaması bittikten sonra devam edebiliyormuyuz aylık ücretini ödeyerek? Yoksa oyunun parasınıdamı vermemiz gerekiyor? Eğer öyleyse ne kadar ödüyoruz ilk ay? (gerçi indiremiyorum zaten sadece paralı fileplanet üyeleri içinmiş...) evet beyler bu soruya bende cevap arıyorum yok mu bilen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ermynorac Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 ya bu fileplanet'tan çekerken mesela benim bağlantı koptu yada elektrikler kesildi.Sonra devam ettirebiliyor muyum ? Bide çektikten sonra napcaz herangi bir yere register olmamız gerekiyor mu önceden ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 elektrik giderse oturup ağla yada sabrını tut birdaha baştan download et maalesef böle bişi bu pislik downloadı fileplanet'ın..[signature][hline]SWG Char : Ranitach Guild : None (RIP Soon) Faction : Imperial Professions: Novice Brawler 0-4-4-0 Master Swordsman Novice Fencer 0-0-0-2 Novice Marksman 4-0-0-4 Novice Rifleman 1-0-0-2 Novice Scout 0-0-4-0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sbora Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 ben flashgetle indiriyorum gayette memnunum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pentotal Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 evet oyunu indirdim sonunda.onceden olan soe accountumu ve şifremide girdim ama benden aktivasyon için cd key istiyor.bunu nasıl halledebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pentotal Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 tamam sorun kalktı.uyku sersemi haliyle baya bir yonergeleri atlamisim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Trial account ile oyunu almadan devam edemiyormuşsunuz Ama oyunu alırsanız kutudan çıkan key ile eski trial accountunuzu upgrade edip eski karakterinizle devam edebiliyorsunuz bide trialciler için 2 tane hediye var bugün mail geldide hediyelerin ne işe yaradığını tam anlamadım hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar