Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

soe'den yeni atak 14 günlük swg deneme sürümü

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
http://starwarsgalaxies.station.sony.com/

soe görünüşe göre hesap iptallerine çözüm arıyor

Yalnız dosya yaklaşık 2GB haberiniz olsun.

[Bu mesaj jagd tarafından 26 Mayıs 2004 11:13 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
14 günlük accountun 50k dan daha fazla parası olamıyormuş ona göre =P[signature][hline]''Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world , carrying their own light to brighten both day and night.''
Mesaj tarihi:
2 gb fazla degilde fileplanet salak bi yer
kendi download manageri ile cekio
gecen sefer shadowbane cekerken 99% da sapitti oturdum bastan cektim ....[signature][hline]UYKUM VAR!
Mesaj tarihi:
Bu accountla deneme aşaması bittikten sonra devam edebiliyormuyuz aylık ücretini ödeyerek?
Yoksa oyunun parasınıdamı vermemiz gerekiyor?
Eğer öyleyse ne kadar ödüyoruz ilk ay?
(gerçi indiremiyorum zaten sadece paralı fileplanet üyeleri içinmiş...)

[Bu mesaj EagleEye tarafından 28 Mayıs 2004 06:37 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
"Trial download is available only to FilePlanet or Founders' Club paying subscribers from 5:00 p.m. (PST) on May 21, 2004 until 4:59 p.m. (PST) on June 4, 2004 ("Subscriber Availability Period"). After the Subscriber Availability Period expires the trial download will be available to the general public (which includes "Basic" FilePlanet subscribers)."

fileplanetten :)

[Bu mesaj EagleEye tarafından 30 Mayıs 2004 01:03 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
yeni bitti download
bu fileplanetin download managerı çok salak bişeymiş
insan bi auto reconnect koyar
bağlantı gidip geldiği zaman kalıyor öyle
neyse bitti sonunda bakalım nasılmış heh
Mesaj tarihi:
Ben de dahil olmak üzere, Ahazi'de oynayan bisürü Holo-grinder ve Jedi, oyunu bırakmayı düşünüyor. Jedi revamp Initiate ve Padawanlar için kabus gibi. Alınan Jedi xp'yi çok düşük seviyede sınırlamışlar. Bir box için saatlerce uğraşmak gerekiyor. Artık Renk kristallerini de loot etmen gerekiyor. Kristal decayi çok hızlı, vs.vs.. Grinderlara ise Mastered professionlar için nasıl bir güzellik yapacaklarını hala söylemiyorlar. her profession için bir FS box diye bir söylenti var, eğer bu olmazsa çok iptal olacak. O yüzden yeni oyuncular arıyorlar. Fakat yeni oyuncuların, çok fazla şansı olduğunu sanmıyorum. Çünkü oyun çok ilerledi. Yapılacak en iyi şey, en az oyuncunun olduğu server'a girmek olur.
Mesaj tarihi:
said:
EagleEye, 28 Mayıs 2004 06:33 tarihinde demiş ki:
Bu accountla deneme aşaması bittikten sonra devam edebiliyormuyuz aylık ücretini ödeyerek?
Yoksa oyunun parasınıdamı vermemiz gerekiyor?
Eğer öyleyse ne kadar ödüyoruz ilk ay?
(gerçi indiremiyorum zaten sadece paralı fileplanet üyeleri içinmiş...)

evet beyler bu soruya bende cevap arıyorum yok mu bilen?
Mesaj tarihi:
ya bu fileplanet'tan çekerken mesela benim bağlantı koptu yada elektrikler kesildi.Sonra devam ettirebiliyor muyum ?
Bide çektikten sonra napcaz herangi bir yere register olmamız gerekiyor mu önceden ?
Mesaj tarihi:
elektrik giderse oturup ağla yada sabrını tut birdaha baştan download et maalesef böle bişi bu pislik downloadı fileplanet'ın..[signature][hline]SWG Char : Ranitach
Guild : None (RIP Soon)
Faction : Imperial
Professions:
Novice Brawler 0-4-4-0
Master Swordsman
Novice Fencer 0-0-0-2
Novice Marksman 4-0-0-4
Novice Rifleman 1-0-0-2
Novice Scout 0-0-4-0

Mesaj tarihi:
Trial account ile oyunu almadan devam edemiyormuşsunuz
Ama oyunu alırsanız kutudan çıkan key ile eski trial accountunuzu upgrade edip eski karakterinizle devam edebiliyorsunuz
bide trialciler için 2 tane hediye var
bugün mail geldide hediyelerin ne işe yaradığını tam anlamadım hehe
  • Yeni Oluştur...