Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

soe'den yeni atak 14 günlük swg deneme sürümü

jagd

Öne çıkan mesajlar

Bu accountla deneme aşaması bittikten sonra devam edebiliyormuyuz aylık ücretini ödeyerek?
Yoksa oyunun parasınıdamı vermemiz gerekiyor?
Eğer öyleyse ne kadar ödüyoruz ilk ay?
(gerçi indiremiyorum zaten sadece paralı fileplanet üyeleri içinmiş...)

[Bu mesaj EagleEye tarafından 28 Mayıs 2004 06:37 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

"Trial download is available only to FilePlanet or Founders' Club paying subscribers from 5:00 p.m. (PST) on May 21, 2004 until 4:59 p.m. (PST) on June 4, 2004 ("Subscriber Availability Period"). After the Subscriber Availability Period expires the trial download will be available to the general public (which includes "Basic" FilePlanet subscribers)."

fileplanetten :)

[Bu mesaj EagleEye tarafından 30 Mayıs 2004 01:03 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Ben de dahil olmak üzere, Ahazi'de oynayan bisürü Holo-grinder ve Jedi, oyunu bırakmayı düşünüyor. Jedi revamp Initiate ve Padawanlar için kabus gibi. Alınan Jedi xp'yi çok düşük seviyede sınırlamışlar. Bir box için saatlerce uğraşmak gerekiyor. Artık Renk kristallerini de loot etmen gerekiyor. Kristal decayi çok hızlı, vs.vs.. Grinderlara ise Mastered professionlar için nasıl bir güzellik yapacaklarını hala söylemiyorlar. her profession için bir FS box diye bir söylenti var, eğer bu olmazsa çok iptal olacak. O yüzden yeni oyuncular arıyorlar. Fakat yeni oyuncuların, çok fazla şansı olduğunu sanmıyorum. Çünkü oyun çok ilerledi. Yapılacak en iyi şey, en az oyuncunun olduğu server'a girmek olur.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
EagleEye, 28 Mayıs 2004 06:33 tarihinde demiş ki:
Bu accountla deneme aşaması bittikten sonra devam edebiliyormuyuz aylık ücretini ödeyerek?
Yoksa oyunun parasınıdamı vermemiz gerekiyor?
Eğer öyleyse ne kadar ödüyoruz ilk ay?
(gerçi indiremiyorum zaten sadece paralı fileplanet üyeleri içinmiş...)

evet beyler bu soruya bende cevap arıyorum yok mu bilen?
Sosyal ağlarda paylaş

elektrik giderse oturup ağla yada sabrını tut birdaha baştan download et maalesef böle bişi bu pislik downloadı fileplanet'ın..[signature][hline]SWG Char : Ranitach
Guild : None (RIP Soon)
Faction : Imperial
Professions:
Novice Brawler 0-4-4-0
Master Swordsman
Novice Fencer 0-0-0-2
Novice Marksman 4-0-0-4
Novice Rifleman 1-0-0-2
Novice Scout 0-0-4-0

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...