Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

iyilik olsun diye tecavüz ettim

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
adam evli olmasa

"Onunla berbaer 7 ay boyunca çalıştık. Ailesini tanıdığından geleceği hakkında kuşku duyuyordum. Birbirimize aşık olduk. Onu bu bataktan kurtarmak için kaçırdım. Kendisini seviyorum. Tecavüz olayıda yoktur rızasıyla oldu"

Geyiği belki yerdide. Bence yemez şu durumda. Ama gazetenin attığı başlıkta baya bir absürt olmuş.
Mesaj tarihi:
Ya bu işler bu kadar basit mi oluyo. Kız bu bana tecavüz etti diye atıyo suçu. Eee ben nasıl anlatıcam derdimi eğer kıza tecavüz etmediysem. Kim nasıl anlıycak bunu ispat edecek yani, ortada sperm falan da yoksa?

Tabi bu olay için demiyorum. Burda itiraf var :)
Mesaj tarihi:
abi karı milleti, yani adamı baştan çıkarıp sonra tecavüz etmiş bile olabilir. ölüm tehditi nedir? bu kız her akşam evine gitmiyor mu? söyleyememiş mi? ya da en azından işe gitmeyebilirmiş...

7 ay boyunca kaçma fırsatı bulamamak da ayrı bir konu.
Mesaj tarihi:
adam iyilik olsun diye tecavüz ettim demiş mi? ben göremedim daha çok iyilik olsun diye onun isteğiyle cinsel ilişkiye girdim ve kaçırdım gibi bir ifade vermiş. ama tabi her zamanki gibi angut türk medyası başlığa kendi yorumunu taşımış, hem de adamın ağzından. ha etmiştir etmemiştir bilemem ama adamın ağzından öyle bir laf çıkmadığı ortada zira adam reddetmiş suçlamaları.
  • Yeni Oluştur...