Böjeek Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quuq Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 iyilik olsun dye içerde harcarlar seni rahat ol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 iyilik yapan iyilik bulur... :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kinkaudonau Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 iyilik yapmak için öldürmek istiyorum bu adamı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 evli fotografciyi evil fotografci diye okudum bi an asdfasdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skroce Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 7 ay icinde hic mi kacma imkani olmamis ?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 adam haklı da olaibilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 adam evli olmasa "Onunla berbaer 7 ay boyunca çalıştık. Ailesini tanıdığından geleceği hakkında kuşku duyuyordum. Birbirimize aşık olduk. Onu bu bataktan kurtarmak için kaçırdım. Kendisini seviyorum. Tecavüz olayıda yoktur rızasıyla oldu" Geyiği belki yerdide. Bence yemez şu durumda. Ama gazetenin attığı başlıkta baya bir absürt olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boci Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 Ya bu işler bu kadar basit mi oluyo. Kız bu bana tecavüz etti diye atıyo suçu. Eee ben nasıl anlatıcam derdimi eğer kıza tecavüz etmediysem. Kim nasıl anlıycak bunu ispat edecek yani, ortada sperm falan da yoksa? Tabi bu olay için demiyorum. Burda itiraf var :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 reşitse suçsuz olursun kanıtlanamazsa reşit değilse her türlü gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dregoth Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 Reşit değilse kız rızamlaydı dese bile fakat bir şekilde suç duyurusunda bulunsa GG. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 abi karı milleti, yani adamı baştan çıkarıp sonra tecavüz etmiş bile olabilir. ölüm tehditi nedir? bu kız her akşam evine gitmiyor mu? söyleyememiş mi? ya da en azından işe gitmeyebilirmiş... 7 ay boyunca kaçma fırsatı bulamamak da ayrı bir konu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoTwisT Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 Allahtan iyilik etmek istemis, adamin niyeti kotu olsaydi napardi kimbilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PATA Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 Nedense kıza inanasım gelmedi.Ama bu işler belli olmaz tabi dışardan konuşması kolay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 17 ne abi, yaşlı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 Viktor said: evli fotografciyi evil fotografci diye okudum bi an asdfasdf aynen sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 adam iyilik olsun diye tecavüz ettim demiş mi? ben göremedim daha çok iyilik olsun diye onun isteğiyle cinsel ilişkiye girdim ve kaçırdım gibi bir ifade vermiş. ama tabi her zamanki gibi angut türk medyası başlığa kendi yorumunu taşımış, hem de adamın ağzından. ha etmiştir etmemiştir bilemem ama adamın ağzından öyle bir laf çıkmadığı ortada zira adam reddetmiş suçlamaları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 said: annesinin yanında kalsaydı kötü yola düşücekti nasıl bir mantıktır lan bu oha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 pes. kendine iyilik olsun diye tecavüz etmis o. pis herif. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 yanlis kullanim nil, kendisine olacakti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 peki o zaman "biri" mi, "birisi" mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 fooooo ayip ediyosun fo! bilen aydinlatsin lütfen... kendine mi kendisine mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 kendine olacak nil, dogru kullanim o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 yok, yaniliyorsun emir. bence kendisine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar