balon Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 gerçekten yazık Haberde bir aile zafer bayramı gösterilerini izlemekten geliyor ve aile içerisinde ölü ve ağır yaralılar var. Büşra da teyzemin komşusunun kızı . 15-16 yaşındaydı daha . Kanalizasyonlara düşen gençlerin talihsizliğini haber yaptığımız kadar böyle ölümler üzerinde de değinmemiz gerekir diye düşünüyorum . İftara teyzemlere gittiğimizde kapıdan içeri girerken ölüm haberi geldi eve ve gerçekten çok zor böyle bir ölüme göz yumabilmek . Allah sabır versin ailesine . Malum taksicilerin tek rakiplerinin THY olduğu , otobüs şoförlerinin sağına soluna bakmadığı ve minibüslerin makas attığı bir ülkede yaşıyoruz . Lütfen dikkat edin , tedbiri elden bırakmayın . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 Geçen benim açık trafikte yarım saatte gittiğim yolu 20-25dk'da götürdü taksi. Adam E-5'te 140-150'yle gidiyor, makasa falan giriyor. Kardeş sakin ol öldüreceksin ikimizi de dedim. Ağğğbi yol uzun taksiyi durağa bırakmam lazım dönüşte geç kaldım diyor. Minibüsçüler'le halk otobüsleri tam sayko oluyor ama, yazık gerçekten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 Bursa minibüsçüleri tam bi kasap. Hadi görükle tarafındakiler, ne bileyim modern tarafındaki hatlarda insan evladı oluyor da, kimse kusura bakmasın yıldırım tarafındakiler bildiğin odun. Ayı afedersiniz. Katil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pen Duick Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 Abi ben böyle bi kazadan sağ kurtulsam o şöförü orda öldürürüm kimse alamaz elimden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 Kartal Kadıköy arasını 22 dakikada bitiren bir yolcu olarak, olanları normal karşılıyorum. Üstelik minibüs caddesinden, üstelik akşam 7.5'ta. 3 sene kadar oluyor. İneceğim yerde "müsait bir yer" derken elfreni çekilerek indirildim ayrı konu. Cümle bitmeden araç görünürde yoktu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 görmüstüm haberi üzülmüstüm :( aman cok dikkatli olun trafikte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 bizim arkadaşlarda ölüyormuş. Kadıköyde hani eskiden beşiktaş iskelerinin ordan otobüs kalkardı ya. Bambinin ordan karşıya geçecekler diğer arkadaşlar arkadan dolaştı. Benim arkadaş önünden geçmiş. Şöförde herhalde yanındaki adamla, yolcuyla falan ilgilenirken yanlışlıkla gaza basar. Bizim eleman tırsıp ileri zıplamasa otobüs ile araba arasında kalacak. Neyse şansa bir şey olmamış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar