Dartanian Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 Lens kullanmayı düşünüyorum işte 2yıl daha sonra çizdirmek istiyorum.Çünkü şuan numaram ilerliyo durmasını beklemem gerekiyo dursun artık :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EVIL_DeaD Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 bildigim kadarıyla da numranın durması 6-12 ay falan gerekiyor düşük dereceler için bence hala cok riskli bir ameliyat alın aylık lens gece cıkartmadan rahatla kullanın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 benm 2.5 miyop 2.25 astigmat left 2.5 miyop 0.5 astigmat right var asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 4.5 numara gözlük kullanıyorum astigmatlı, ben tam karar vermedim isteyip istemediğime çizdirmeyi. Yanlız sonra size tavsiye böyle birşeyi ucuz diye 2. sınıf hastanede yapmayın. Allah korusun eğer işler kötü giderse çok vurursunuz kafayı duvarlara 2 milyar için başıma gelenlere bak diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 2. sınıf hastane değilki. Türkiye hastanesi baya tanınmış ve gayette iyi bi hastane. bu işi 500 tlye yapan yerler bile var =) sadece dünya göz diğer bütün hastanelere göre daha pahalı biraz ismi duyulmuş vs. diye. bide şöyle bişey var illa pahalı yapıyo diye iyi yapıyo diye bişeyde yok. ben acıkcası doktorun bilgisine konuşmasına ordakilerin ilgisine bakarım. ve cidden uzun araştırmalar sonucu buldum bu hastaneyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Devilmanta Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 Gözlerini İstanbul Cerrahide lasek ile çizdirmiş biri olarak bazı tespitlerimi belirtmek isterim. 1. Dünya gözde falan olmayın çok fazla olupta şikayet eden kişi tanıyorum. 2. İstanbul cerrahide lasik işini türkiyeye tanıtan bir doktor var Sinan göker onun ekibiylede bir konuşun derim. 3. Operasyonun şeklini tam öğrenin lasek ve lasik kornea kalınlığına göre farklılık gösteren iki operasyon. Lasek olduktan sonra 2 hafta gibi bir süre tam manasıyla görüş sağlanmıyor bariz bulanık oluyor. Öbürküsünde 1 gün sora tam net görebiliyorsunuz. Operasyon isimlerini karıştırmış olabilirim. 4. Operasyona giderken mutlaka güneş gözlüğü götürün yoksa güneş çıktımmı gününüz cehenneme döner. 5. Operasyondan sonra 3 sene geçmesine rağmen gözde kuruluk var ve gece araba kullanırken parlayan ışıklar bazen(çok sık olmasada) sinir bozabiliyor. herşeye rağmen iyiki çizdirmişim diyorum gözlük derdinden kurtulmak ayrı bişey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 Ya bişey sorucam bu göz numarası çizdirmek max kaç numarayı çiziyolar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 senin az bence gerek bile yok çizdirmene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quuq Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 bu işin o kadar uzun vadeli olmadıgını duymustum.daha kötüye gidiyormus sonraları.doktorların %90'nın gözlüklü olmasıda ayrı birşey zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 Böjeek said: senin az bence gerek bile yok çizdirmene. Ya 3 falan olmştur diye düşünüyorum gözlük yetmemeye başladı :S yada astigmat arttı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 quuq said: bu işin o kadar uzun vadeli olmadıgını duymustum.daha kötüye gidiyormus sonraları.doktorların %90'nın gözlüklü olmasıda ayrı birşey zaten. Gözlüklü doktor çok okumuş demektir ondan güven verir.O yüzden hepsi gözlüklü :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 valla bizim gittiğimiz doktorda gözlüklüydü hatta aramızda gülüştük doktor bile ameliyat olmamış gözlük takıyo diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 Devilmanta said: 2. İstanbul cerrahide lasik işini türkiyeye tanıtan bir doktor var Sinan Göker onun ekibiylede bir konuşun derim. Annem de Sinan Göker'e çizdirdi gözünü. İlk günler biraz zor geçti tabi. En küçük ışığa tahammül edemiyodu falan. Ama çok memnun şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 benim gozler 6 falan oldu heralde bu askerlik icin toplami neydi 14 mu kesin. daha 18 yasindayim bahairmdayim gozler hala ilerliyor hissediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 Benim 2 gözde 6 derece , lens kullanıyorum ve ameliyat olmaya müsait gözlerim ama bir arkadaş göz doktoruyla konuşmuş. Kendiside benim gibi basketbol oynuyor. Eğer sallamadıysa doktorun dediğine göre göz ameliyat sonrasında inceldiği için basketbol gibi ağır sporlarda darbe gelirse göze kör olma riski varmış ondan sporculara pek önerilmiyormuş filan dedi. Lens lede öle pek bi problemim yok gayet rahatım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 Smoke said: 5-5.5 toplam 10.50 eder eğer astigmatı da toplam 3.5 ediyorsa Askerlikten muaf olur.benim 6 sar miyop 1.5 ar astigmat astigmatin yarisini sayiyorlar neden bilmiyorum (adami asil kor eden o oysaki), o yuzden 13.5 da kaliyorum ya. Biraz daha tv izlesem muaf olucam bariz. Ben doktoruma ameliyat olayim mi diye sordugumda, ben ne zaman olursam sen de o zaman ol demisti. Tum goz doktorlari gozluk kullaniyorken ameliyatta acele etmemekte yarar var bence. Ha ama olup da cok memnun olan cok arkadasim var. Su an cok sukur bi sorunum yok, gozluk derdi yok lensle rahatim cok, bi de kendimi bildim bileli 5+ goz numaram o yuzden bilmiyorum zaten gozluksuz lenssiz yasam nasil birsey, zor gelmiyor o yuzden lens cikarip takmak :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 Helcaraxe said: Benim 2 gözde 6 derece , lens kullanıyorum ve ameliyat olmaya müsait gözlerim ama bir arkadaş göz doktoruyla konuşmuş. Kendiside benim gibi basketbol oynuyor. Eğer sallamadıysa doktorun dediğine göre göz ameliyat sonrasında inceldiği için basketbol gibi ağır sporlarda darbe gelirse göze kör olma riski varmış ondan sporculara pek önerilmiyormuş filan dedi. Lens lede öle pek bi problemim yok gayet rahatımBu dogru bu arada, ameliyat icin yaptiklari kontrol de (Veya kontrollerden biri de) korneanin kalinligi zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 oof çok kötüymüş ya o spor tehlikesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 10 sene önce (1999) benim hatunun annesi çizdirmiş ama hangi yöntemle ne yaptırdı bilmiyorum.. 10 senede gözü çok ilerlememiş ama ameliyatı olduğunda da kaç numaraydı bilmiyorum benim gözlerde 4.5 mu 4 mü ne ama gözlük güzel bir şey ya.. lens + gözlük hiç rahatsızlık vermiyor.. belki çizdiririm bende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 ahah ilke benim doktorumda aynı şeyi söylüyor, ben ameliyat olduğum zaman seni de yaparız diyor :) gerçi ben ameliyat olamıyorum devamlı ilerliyor gözler bu arada askerlik için sınır kaç? 5.50 ikiside 1.5 astimat var ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 senin daha var kasma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 çok çalışsam olur belki :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 bende yarın çizdiriyorum lens kullanan biri olarak 1 hafta lens kullanamayıp gözlük kullanmam soylendı zar zor atlattım 1 gunum kaldı =) askerlıkten yırtan varmıkı yaw , ben yırtılmıyor dıye bılıyorum amcam 10 a 10 gozlerıyle gayet askerlık yapmıs. bu arada benımde gozler 5.5 5.5 astıgmatta var ama kac bılmıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 bizim bi akrabanın ikiside 13mü neydi o yırttı. diğer türlü imkansız gibi bişi yırtmak hakketen. De şans işte belki bi ihtimal sınıra gelirsem yırtarım belki belki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 jacabo said: bende yarın çizdiriyorum lens kullanan biri olarak 1 hafta lens kullanamayıp gözlük kullanmam soylendı zar zor atlattım 1 gunum kaldı =) askerlıkten yırtan varmıkı yaw , ben yırtılmıyor dıye bılıyorum amcam 10 a 10 gozlerıyle gayet askerlık yapmıs. bu arada benımde gozler 5.5 5.5 astıgmatta var ama kac bılmıyorum ben yırttım işte :) inanmıyorsanız direk raporu scanleyip koyayım ehehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar