sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 yahu 5.887 yapmışlar dönemlik.yuh ya.Keşke şu mal okulda okumak yerine istanbul yazsaydım.neyse son senem bari gitmeden önce okulda yangın çıkarmayı düşünüyorum verdikleri maddi zararın telafisi olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 teleferik açıldımı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 valla haziranda kapalıydı,o zamandan beri de gitmedim o tarafa bilemem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
týpa Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 e olum ben okurken şey vardı, girdiğin zamanki rakamla devam ediyordun kalktı mı o? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Uke Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 öle zaten üzerine ekleniyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 ieu'de hiç yoktu ki girdiğin zamanıyla ödeme olayı. Yalnız ieu'de okuyanlara tiyo veriyim burdan, dolar düşükken paranızı dolar yaparsanız okulun kurundan etkilenmiyorsunuz haliyle :) 1.2 iken fln almıştık biz dolar, geçen sene fln çok işimize geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar