Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Buluşmadan önce 555 ; TEŞHİRCİ TİKKY TUĞÇEGÜL Buluşmadan sonra 555 ; TEŞHİRCİ TİKKY TUĞÇEGÜL Zlorwf'u çok seviyorum! Bu buluşmalar çok ilginç olabiliyormuş doğrusu ehehe.[signature][hline]VII. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Alexi tek taraflı degıl baksana =) said: zlorwf, 11 Haziran 2004 19:53 tarihinde demiş ki: said: Pyr0, 11 Haziran 2004 17:38 tarihinde demiş ki: kısa boylu normal bi kız? :) Yok, ne normali? Dünyanın en güzel ve tatlı kızı olur kendisi=) [signature][hline]|Forever Alone| |Pyro| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Açıklama istiyoruz o zaman.[signature][hline]VII. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 acaba yeni bi pati a$kı mı ba$ladı yoksa sadece öylesine denmi$ bi söz mü :)[signature][hline]|Forever Alone| |Pyro| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zlorwf Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Yeni değil 2 ay oldu=)[signature][hline] She's smiling like heaven is down on earth Aşk ve pilav böceği Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
555 Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 said: GM-Newbie, 12 Haziran 2004 14:14 tarihinde demiş ki: hıııı erken kaltın buraya ilk msgyi atmak için ne güzel :) ehue..2 saat güldüm buna :D[signature][hline]we are the youth of the nation TEŞHİRCİ TİKKY TUĞÇEGÜL Zlorwf'u çok seviyorum! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 said: Alexi_Septimus, 12 Haziran 2004 15:30 tarihinde demiş ki: Buluşmadan önce 555 ; TEŞHİRCİ TİKKY TUĞÇEGÜL Buluşmadan sonra 555 ; TEŞHİRCİ TİKKY TUĞÇEGÜL Zlorwf'u çok seviyorum! Bu buluşmalar çok ilginç olabiliyormuş doğrusu ehehe. lol benimde çekti dikkatimi :)) Ne iş patiler? Buluşmaya gidip,tam buluşuyorsunuz demek :) Way anasını ulen....Yaşlanıyoruz.... *!Önce nostalji yapar kendine,sonra gider bir parça çalar...*[signature][hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining UYARI!:Evcil yaşayanlar için uygun değildir! [29.04.2002-29.04.2004] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 ne 28 mayıs mı? ben 28 mayısda neredeydim? kim? ben?[signature][hline]Tekrar ediyorum, sevişgen geometrik bir şekildir ve çok da güzeldir. Yılkı atlar oynaşırken bozkırlar sarsılırmış... ghaldszar, 29 Nisan 2004 15:41 tarihinde demiş ki: Valla şahsen ben 1 milyon dolar karşılığında BonePARTla bile evlenirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Onu bunu bilmem de. Mest buluşmasında 1 paket Camel'ı şehit vermiştim ben. İçime oturdu lan. Prawler'dan şırıngayla alıcam onları har har har.[signature][hline]VII. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 ahaha walla almak gerek :) bak bana ben tadımlık takılıyorum :)[signature][hline]Tekrar ediyorum, sevişgen geometrik bir şekildir ve çok da güzeldir. Yılkı atlar oynaşırken bozkırlar sarsılırmış... ghaldszar, 29 Nisan 2004 15:41 tarihinde demiş ki: Valla şahsen ben 1 milyon dolar karşılığında BonePARTla bile evlenirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 said: Alexi_Septimus, 12 Haziran 2004 15:30 tarihinde demiş ki: Buluşmadan önce 555 ; TEŞHİRCİ TİKKY TUĞÇEGÜL Buluşmadan sonra 555 ; TEŞHİRCİ TİKKY TUĞÇEGÜL Zlorwf'u çok seviyorum! Bu buluşmalar çok ilginç olabiliyormuş doğrusu ehehe. yok bunların ilişki 2 ayı aşmış buluşmada zaten çıkıolardı[signature][hline]yer:Fenerbahçe Cumhuriyeti başkent:Kadıköy racon kesmiyorum...kafa kesiyorum...!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UltraPsycho Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 ayın 25 ine kadar her çapta buluşmaya açığım..haberim olsun haaa[signature][hline]Ben kadir...Hangi Kadir?....DELİ GADİR ÜLEAAYYYNNNN!!! karpuz, 09 Haziran 2004 22:39 tarihinde demiş ki: Karpuz, afrikaancada Uçan manda boku demek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 demek ki 25 ine kadar buluşulmayacak :-P[signature][hline]Tekrar ediyorum, sevişgen geometrik bir şekildir ve çok da güzeldir. Yılkı atlar oynaşırken bozkırlar sarsılırmış... ghaldszar, 29 Nisan 2004 15:41 tarihinde demiş ki: Valla şahsen ben 1 milyon dolar karşılığında BonePARTla bile evlenirim. [Bu mesaj BabacumMostors tarafından 14 Haziran 2004 03:27 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UltraPsycho Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Belki gitmem yazlığa 25'inde falan *!inatlaşır ve Babacum'dan ''O zaman hiç buluşmayız'' cevabını bekler* :D[signature][hline]Ben kadir...Hangi Kadir?....DELİ GADİR ÜLEAAYYYNNNN!!! karpuz, 09 Haziran 2004 22:39 tarihinde demiş ki: Karpuz, afrikaancada Uçan manda boku demek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 *!ultayı kıramaz* o zaman hiç buluşmayız :P[signature][hline]-Karanlıkta koşan çocuk, nasıl görüyorsun önünü? -Bakmıyorum ki göreyim... Kapattık dükkanı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 hödö gunaydin[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar