elma Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 bi gün quote yerine edite basmayı örencem inşallah :) [Bu mesaj elma tarafından 11 Haziran 2004 17:46 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Konuyu piç etmek bu oluyor.[signature][hline]VII. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 peheey size kalabalık bir buluşma söyliim bomonti güzel b,ir buluşmaydı o zamanlarda fallen (kasap), caine, zeth-norr, urza, gunn da vardı... bende vardım dut dalından odunum da vardı.. 20 haziran geçsin taksim'i nevizadeyi vs basalım bence...[signature][hline]Tekrar ediyorum, sevişgen geometrik bir şekildir ve çok da güzeldir. Yılkı atlar oynaşırken bozkırlar sarsılırmış... ghaldszar, 29 Nisan 2004 15:41 tarihinde demiş ki: Valla şahsen ben 1 milyon dolar karşılığında BonePARTla bile evlenirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 elma olm sen manavda calısmıo muydun aha kanıtı elma (05:51 AM) : napıon †Mì¢hêlãñgêlø† ® (05:52 AM) : hec takılıom sen elma (05:54 AM) : bende yarın manava calısmaya gıtcem yatmam lazımda uykum yok †Mì¢hêlãñgêlø† ® (05:55 AM) : lol[signature][hline]|Forever Alone| |Pyro| |Icq: 31310301| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 pyro :)[signature][hline]all fired up Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 evt o bnm =) bi$i mi olmu$tu? =)[signature][hline]|Forever Alone| |Pyro| |Icq: 31310301| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 said: BabacumMostors, 11 Haziran 2004 17:47 tarihinde demiş ki: bende vardım dut dalından odunum da vardı.. 20 haziran geçsin taksim'i nevizadeyi vs basalım bence... Mest uyarsa yine Mest'e gidebiliriz. Ama herkes kendi sigarasını alsın. Sçarım bir daha benim sigaramdan otlanırsanız. "Aaa bu kemıl kimin?Tadina bakabiliymiyim?"[signature][hline]VII. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 olmaz efendim o zaman otlakçılığın tadına varamam :P bana uyar o mekan güzeldi hem koltuk moltuk da vardı da bence önceden haber verelim oraya kalaalık oalcaksak kat kapatalım derim :)[signature][hline]Tekrar ediyorum, sevişgen geometrik bir şekildir ve çok da güzeldir. Yılkı atlar oynaşırken bozkırlar sarsılırmış... ghaldszar, 29 Nisan 2004 15:41 tarihinde demiş ki: Valla şahsen ben 1 milyon dolar karşılığında BonePARTla bile evlenirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 O olaya bende katılıyorum. Zaten geçen sefer Prawler sayesinde maymun sanmışlardı bizi. Alın kendi sigaranızı gelin, yoksa bir daha masada Camel göremeyeceksiniz benden söylemesi.[signature][hline]VII. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malkavian Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 yok bişi:) [Bu mesaj Grom_Hellscream tarafından 11 Haziran 2004 19:51 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zlorwf Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 said: Pyr0, 11 Haziran 2004 17:38 tarihinde demiş ki: kısa boylu normal bi kız? :) Yok, ne normali? Dünyanın en güzel ve tatlı kızı olur kendisi=)[signature][hline] She's smiling like heaven is down on earth Aşk ve pilav böceği Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 said: kermit_frog, 11 Haziran 2004 15:52 tarihinde demiş ki: aferin size :P bizim antalyalılarda bişiler ayarlıycaktı zamanında ama iş yok bunlarda tabi ele başı Erutan olursa ne beklersinki baal desen adam ünide okuyo Nefr in işi başından aşkınmış invulon yurtdışı tunca desen her gün görüyom ^^ hede hödö :P bende yazın istanbula gelicem işe başlıycam galiba orda yeni bişi o zmn benide görme fırsatınız olur belki buluşmalarda :P oo slm kermit, seni yeni farkettim, yoksa ilk defamı takılıosun? uzzun süredir görememiştim seni.. şubat ayı gibi antalyaya geldim (ünv yarı yıl tatili) ama malesef bi pati toplantısı yapamadık.. bu yaz en kıralından yaparız bi buluşma.. şöle dağlam bi barda, antalya farkıyla pati buluşması.. eheh..[signature][hline]AB görüşüm: Ayıdan Post, O.spudan Dost Olmaz Birine onu sevdiğini söylemek istiyorsan, bunu o an yapmalısın! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 said: zlorwf, 11 Haziran 2004 19:53 tarihinde demiş ki: said: Pyr0, 11 Haziran 2004 17:38 tarihinde demiş ki: kısa boylu normal bi kız? :) Yok, ne normali? Dünyanın en güzel ve tatlı kızı olur kendisi=) ben ne gördum nede konu$tum elma bana böle tarıf ettı sadece gıdın elmayı ta$layın hihihi =) p.s: bugun elmaya chok suc attım aslında cogu asılsızdır dıkkate almayın usttekı gıbı :-p[signature][hline]|Forever Alone| |Pyro| [Bu mesaj Pyr0 tarafından 11 Haziran 2004 20:06 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UltraPsycho Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 çok şey kaçırdınız olum.. başta da elma çok şey kaçırdı..Elma'dan sonra 555'i de yolladık bi içtik bi içtik..Geyik bi dönüyo ki sorma..:) Ben içip içip ağaca çıkmaya çalışırken Eagle_dnz bacaklarımdan salladı düşüyodum.:) Sonra bitimde zlorwf'ün sorusu bizi kopardı ''Göztepe Avrupa yakasında mı?'' (not:Kendisi acıbademde oturuyo :D) Benim kafam güzelken yaptığım iğrenç espriler bayılttı :) (BU ARADA YARIN KONSERE GELENLER SAAT 2 DE KADIKÖY'DE EMİNÖNÜ İSKELESİNDE OLSUN..bilgi için www.kureselbarisveadalet.org ) bana ulaşmak için ICQ: 142755142[signature][hline]Ben kadir...Hangi Kadir?....DELİ GADİR ÜLEAAYYYNNNN!!! karpuz, 09 Haziran 2004 22:39 tarihinde demiş ki: Karpuz, afrikaancada Uçan manda boku demek. [Bu mesaj UltraPsycho tarafından 11 Haziran 2004 21:14 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 izmirdede yapsak bı kere bulusma :D[signature][hline]''İktidar her yerdedir,direnişte...'' Michel Foucault Bir Ülkede Küçük İnsanların Gölgeleri Büyüyorsa,O Ülkenin Güneşi Batıyor Demektir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Çanakkale de yapalım bigün[signature][hline]İndim yarin bahçesine, Parsellenmiş... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 said: Alexi_Septimus, 11 Haziran 2004 16:18 tarihinde demiş ki: 555 gerçekten teşhirci bir tikky miydi peki? Ona göre diğer buluşmaya gelicem. yok be ne tikisi ;)[signature][hline]yer:Fenerbahçe Cumhuriyeti başkent:Kadıköy racon kesmiyorum...kafa kesiyorum...!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 said: UltraPsycho, 11 Haziran 2004 21:12 tarihinde demiş ki: Sonra bitimde zlorwf'ün sorusu bizi kopardı ''Göztepe Avrupa yakasında mı?'' (not:Kendisi acıbademde oturuyo :D) said: ulan nie rezil edion çocuğu aramızda kalcaktı ;)[signature][hline]yer:Fenerbahçe Cumhuriyeti başkent:Kadıköy racon kesmiyorum...kafa kesiyorum...!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… UltraPsycho Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 bişi olmaz len biz bizeyiz o da beni yaptığım espriyi söyler bende rezil olurum :)[signature][hline]Ben kadir...Hangi Kadir?....DELİ GADİR ÜLEAAYYYNNNN!!! karpuz, 09 Haziran 2004 22:39 tarihinde demiş ki: Karpuz, afrikaancada Uçan manda boku demek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… eagle_dnz Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 espriye bak: köpeğin kalem olduğunun kanıtı: it is a pencil :)[signature][hline]yer:Fenerbahçe Cumhuriyeti başkent:Kadıköy racon kesmiyorum...kafa kesiyorum...!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 bitmez o espriler hiç açmayalım milletin midesini bulandırmayalım bence güzel buluşma oldu nargile-patsos-moda sahil-aparat burger şeklinde bir sıralama yaptık şahsen ben bayağı eğlendim kaynaştı millet falan işte güzel bir şeyler oldu kısacası ama en sonunda farkettim ki içtikten sonra herkes medeniyete aykırı şeyler yapmaya başladı eagle ın 1 litre scweppes i alıp sokakta kafaya dikmesi(gerçi sonradan hepimiz eşlik ettik) ardından psycho nun onu alıp rexx in önünde patlatmaya çalışması falan... yakın zamanda bir daha yapalım derim ben(tabi karne gününden sonra sağlam kalanlarımız olursa)[signature][hline]Head, 25 July 2003 12:45 tarihinde demiş ki: valla en çok kutluyoruz arkadaşı abuzittin, 15 August 2003 14:22 tarihinde demiş ki: ben büyüyünce frp olmak istiyorum [b]KoC Icq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Sorj Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 said: kermit_frog, 11 Haziran 2004 15:52 tarihinde demiş ki: aferin size :P bizim antalyalılarda bişiler ayarlıycaktı zamanında ama iş yok bunlarda tabi ele başı Erutan olursa ne beklersinki baal desen adam ünide okuyo Nefr in işi başından aşkınmış invulon yurtdışı tunca desen her gün görüyom ^^ hede hödö :P bende yazın istanbula gelicem işe başlıycam galiba orda yeni bişi o zmn benide görme fırsatınız olur belki buluşmalarda :P abi ne zorun var benle ya :P ele başı bendimde tikleyen yoktu napiyim sanki bendedim gelmeyin diye hiç tınlamıyonuz[signature][hline]morning morning where are you going? Sabah sabah nereye gidiyorsun? Cable Mail Aysikyu Click Me And Type Something Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… arcane Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 ehe bizim de oldu en son 28 mayısta ufak pati buluşmamız 10 kişilik :)[signature][hline][b]Arcane Kısayol Çubuğu[b] v1.0 :::son mesajlar:::bilgisayar oyunları:::arama::: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… EagleEye Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 said: Bonecrusher, 11 Haziran 2004 15:56 tarihinde demiş ki: e yuh. ulan ufak çapta pati buluşması bile ankara official buluşmalarından daha kabarık oluyor.. istanbul rullaz ankara sux ankara pati userları daha da sux :( asıl sux sensin olm dedim sana gel gidelim diye gelmiyosun :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… GM-Newbie Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 hıııı erken kaltın buraya ilk msgyi atmak için ne güzel :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Önceki 1 2 3 Sonraki 2.sayfa (Toplam 3 sayfa) Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0 Konu listesine dön
UltraPsycho Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 bişi olmaz len biz bizeyiz o da beni yaptığım espriyi söyler bende rezil olurum :)[signature][hline]Ben kadir...Hangi Kadir?....DELİ GADİR ÜLEAAYYYNNNN!!! karpuz, 09 Haziran 2004 22:39 tarihinde demiş ki: Karpuz, afrikaancada Uçan manda boku demek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 espriye bak: köpeğin kalem olduğunun kanıtı: it is a pencil :)[signature][hline]yer:Fenerbahçe Cumhuriyeti başkent:Kadıköy racon kesmiyorum...kafa kesiyorum...!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 bitmez o espriler hiç açmayalım milletin midesini bulandırmayalım bence güzel buluşma oldu nargile-patsos-moda sahil-aparat burger şeklinde bir sıralama yaptık şahsen ben bayağı eğlendim kaynaştı millet falan işte güzel bir şeyler oldu kısacası ama en sonunda farkettim ki içtikten sonra herkes medeniyete aykırı şeyler yapmaya başladı eagle ın 1 litre scweppes i alıp sokakta kafaya dikmesi(gerçi sonradan hepimiz eşlik ettik) ardından psycho nun onu alıp rexx in önünde patlatmaya çalışması falan... yakın zamanda bir daha yapalım derim ben(tabi karne gününden sonra sağlam kalanlarımız olursa)[signature][hline]Head, 25 July 2003 12:45 tarihinde demiş ki: valla en çok kutluyoruz arkadaşı abuzittin, 15 August 2003 14:22 tarihinde demiş ki: ben büyüyünce frp olmak istiyorum [b]KoC Icq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 said: kermit_frog, 11 Haziran 2004 15:52 tarihinde demiş ki: aferin size :P bizim antalyalılarda bişiler ayarlıycaktı zamanında ama iş yok bunlarda tabi ele başı Erutan olursa ne beklersinki baal desen adam ünide okuyo Nefr in işi başından aşkınmış invulon yurtdışı tunca desen her gün görüyom ^^ hede hödö :P bende yazın istanbula gelicem işe başlıycam galiba orda yeni bişi o zmn benide görme fırsatınız olur belki buluşmalarda :P abi ne zorun var benle ya :P ele başı bendimde tikleyen yoktu napiyim sanki bendedim gelmeyin diye hiç tınlamıyonuz[signature][hline]morning morning where are you going? Sabah sabah nereye gidiyorsun? Cable Mail Aysikyu Click Me And Type Something Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 ehe bizim de oldu en son 28 mayısta ufak pati buluşmamız 10 kişilik :)[signature][hline][b]Arcane Kısayol Çubuğu[b] v1.0 :::son mesajlar:::bilgisayar oyunları:::arama::: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 said: Bonecrusher, 11 Haziran 2004 15:56 tarihinde demiş ki: e yuh. ulan ufak çapta pati buluşması bile ankara official buluşmalarından daha kabarık oluyor.. istanbul rullaz ankara sux ankara pati userları daha da sux :( asıl sux sensin olm dedim sana gel gidelim diye gelmiyosun :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GM-Newbie Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 hıııı erken kaltın buraya ilk msgyi atmak için ne güzel :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar