Satoshie Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Ben bu template olayın anlamıyorum bana cok karmasık gelio. Biri eger mumkunse friar icin bi template yapabilirse cok sewinirim.[signature][hline]Satoshie Tanaka lvl 50 Jujitsu Master. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Aragorn- Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 ne aramaya harpy aldın o zmn euhauh[signature][hline]Oski Teh n000000OOOOb Ariakan Teh üBaaahr thrust mercenary Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Satoshie Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Sole diyim pek ole heal bazlı bi friar olmak istemiom o yuzden harpyi aldim lem[signature][hline]Satoshie Tanaka lvl 50 Jujitsu Master. [Bu mesaj Satoshie tarafından 13 Haziran 2004 02:07 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj Satoshie tarafından 13 Haziran 2004 02:07 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 item armor templateinden bahsedio sanirim bone :) , veya ben yanlis anladim.[signature][hline]In The Name of Odin , With the Strenght of Thor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Satoshie Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 Efet armor templatei demek istemistim . :P[signature][hline]Satoshie Tanaka lvl 50 Jujitsu Master. [Bu mesaj Satoshie tarafından 13 Haziran 2004 11:50 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
denizci Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 Bence template yaptırma simdi patchi bekle cunku bir cok ozelligini kaybedicergin icin :P[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Satoshie Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 Önemli deil yaww. tek koyan kısım dodger gitmesi o kadar geri kalanlar o kadarda muhim deil. Ne olursa olsun ben Friarmi sewiom :)[signature][hline]Satoshie Tanaka lvl 50 Jujitsu Master. [Bu mesaj Satoshie tarafından 13 Haziran 2004 17:31 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Moss Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 Peki ya IP[signature][hline]Zegna 7.2.2004 tarihinde bir bar cikisi demis ki Olm adamlar ucuyor bende bisey yok Olm ne ictiniz ki bu kadar Biz once rakı ictik.. Eee??? Sonra ben rakı ictim.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Satoshie Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 Yaww salla İp yi cico nede olsa grp adamiyik... İP zaten bizi bozar.. :p[signature][hline]Satoshie Tanaka lvl 50 Jujitsu Master. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar