KahnX Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 Genç adamlar. Hadi bakalım. ben şimdi Air tarzında slow elektronik takılıp aklımdaki melodileri artık gerçeğe geçirebileceğim bi program istiyorum. Kapsamlı ve prolaşmak isteyen adam gibi bi pıroğram olursa güzel olur. Tavsiyesi olan varmı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 nası bişi anlamadım air fln? kafandakileri geçirmek istiyorsan alırsın bi klavye yazarsın... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KahnX Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 kafamdakileri bilgisayardan da geçirebilirim ki :( ben fantezilerimden geçirmek istiyorum illaki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The Blue Casket Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 http://www.youtube.com/watch?v=NAgX1jO3No0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KahnX Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 işte favorim. (L) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 dance e-jay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reddiye Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Reason veya Re-birth ikisi de aynı firmanın ve bu iş için biçilmiş kaftan. Ama midi klavye kullanmanı tavsiye ederim. M-Audio nun 200 liraya alabileceğin çok kullanışlı tuşe hassasiyetli midi klavyeleri var Ölene kadar işini görür Şimdi bikaç örnek verim psycodelic tarzda ve midi klavye kullanılmadan yazılmış: Eğer nota ve analog sintisayzır bilgin varsa programı çözüp bu kalitede şarkı yazman 2 yıl kadar alabilir yine http://www.myspace.com/sahcihan el değmeden hazırlanmıştır favorim stairway mesela Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar