kermit Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 nereyi deldiriyodun bu arada ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lamerism Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 sipeyskeyk said: yapmayın gözünüzü seveyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 kermit ne diyon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 erkekliğe nankörlük etmeyin. şöyle saçma şeylerden uzak durun lütfen.küpe bnede takıyorum kaşını deldirenlerde yakışan oluyo. ama burun geç abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lamerism Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 sipeyskeyk said: Flassh said: gay gay demişmisiniz bu adam gaymı lan şimdi!! SANMAM. COCK GOES WHERE? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
peder zickler Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 abi deldirtmeden bi yerinizi gezemiyor musunuz allah vermiş 2 kaş 2 göz takılın işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 dinledigin rock/metal gruplarindaki tiplere mi özeniyosun nedir. sen de ol rockstar, o kadar aykiri kacmaz. ama türkiyede dayak bile yersin. sonra o burnundaki halkayi sökerek alirlar dostum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 nil rajon kadinidir, ayagini denk al Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 vaniLLe said: dinledigin rock/metal gruplarindaki tiplere mi özeniyosun nedir. sen de ol rockstar, o kadar aykiri kacmaz. ama türkiyede dayak bile yersin. sonra o burnundaki halkayi sökerek alirlar dostum. izmire yerleşin... yada yerleşmeyin yeterine apaçi doluyor ankaraya benzicez yakında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 sorun yasadigin sehirde degil reyis. adam olcan önce. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 önce insan ol insan !!bir111 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
radagast62 Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 vaniLLe said: sonra o burnundaki halkayi sökerek alirlar dostum. şu sahneyi gözümde canlandırdım bi an içim bi garip oldu sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 Bu arada başımdan geçen bi olay var, bi iki saniyelik dumur, ama fenaydı. Anlatayım dedim konuyu görünce. Bursa Kent Meydanından Gemlik otobüsüne binicem, elimde kumaşlar var ağır falan, neyse sıcak birde dalgınım iyice, bi eleman geldi kolsuz giymiş, güzken her yeri dövme adamın. Neyse bi göz attım kaşında dudağında falan piyirzing var, kulaklarda da ikişer üçer küpe. Ha bu arada bilgi vereyim, kim olursa olsun ne kadar delik olsun ağzı yüzü, ne kadar küpe falan taksın hiç yadırgamam, ama kulağını burnunu kaşını vs deldirir misin deseler asla derim. Yakıştığını düşünmüyorum, ama kimseye de tu kaka demem. Herneyse, otobüse bindik en arkada ayaktayız ikimiz de, otobüs doldu iyice daha rahat bi yere geçtim bu sefer tam onu görebileceğim biyerde duruyorum. Bi daha göz attım istemsiz, adamın her yeri piyirzing resmen, sonra, bi an kulağına baktım, abi adam bi küpe takmış, ama küpe mi denir bilmiyorum, nasıl diyeyim, kulak memesini matkapla delmişler sanki adamın, iç yüzeyine demir halka takmışlar, sonra sarkmış kulak memesi daha bi büyümüş falan, yani şöyle diyeyim, jant takmışlar adamın kulak memesine. Ciddiyim çelik jant takmışlar. İlk defa birşeyden o denli midem bulandı böyle konularda. Bi insanın canını yakmaz mı o deliğin o hale geliş süreci yahu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 iğrenç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 (td) (td) (:P) (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 ben deldiricem, hatta delik deişk yaptırıcam kevgir gibi, zira normal halinde nefes alamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 abi acik acik soyleyn ayak yapmayin, herifin hayatini kararticaksiniz sonra IBNE GIBI OLURSUN SAKIN YAPMA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 SeaGle said: Bu arada başımdan geçen bi olay var, bi iki saniyelik dumur, ama fenaydı. Anlatayım dedim konuyu görünce. Bursa Kent Meydanından Gemlik otobüsüne binicem, elimde kumaşlar var ağır falan, neyse sıcak birde dalgınım iyice, bi eleman geldi kolsuz giymiş, güzken her yeri dövme adamın. Neyse bi göz attım kaşında dudağında falan piyirzing var, kulaklarda da ikişer üçer küpe. Ha bu arada bilgi vereyim, kim olursa olsun ne kadar delik olsun ağzı yüzü, ne kadar küpe falan taksın hiç yadırgamam, ama kulağını burnunu kaşını vs deldirir misin deseler asla derim. Yakıştığını düşünmüyorum, ama kimseye de tu kaka demem. Herneyse, otobüse bindik en arkada ayaktayız ikimiz de, otobüs doldu iyice daha rahat bi yere geçtim bu sefer tam onu görebileceğim biyerde duruyorum. Bi daha göz attım istemsiz, adamın her yeri piyirzing resmen, sonra, bi an kulağına baktım, abi adam bi küpe takmış, ama küpe mi denir bilmiyorum, nasıl diyeyim, kulak memesini matkapla delmişler sanki adamın, iç yüzeyine demir halka takmışlar, sonra sarkmış kulak memesi daha bi büyümüş falan, yani şöyle diyeyim, jant takmışlar adamın kulak memesine. Ciddiyim çelik jant takmışlar. İlk defa birşeyden o denli midem bulandı böyle konularda. Bi insanın canını yakmaz mı o deliğin o hale geliş süreci yahu?o tuneller peynir gibi kokuyo bi de var ya, cikar o adamin kulagindaki seyi, kokla, bi daha bisey koklayamazsin bi sure Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 NİYE KOKLİİM ABİ :( capsın farkındayım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 SDFJKLSDF İLKE YA DEFOL GİT Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 koku sinirlerini öldürmen gerektiği bi durum olursa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 ilke, sen de gel BUNU kokla! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 ilke analojin için teşekkür ederiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 Penthesilea said: o tuneller peynir gibi kokuyo bi de var ya, cikar o adamin kulagindaki seyi, kokla, bi daha bisey koklayamazsin bi sure O kanal olayında iltahap hiç bitmiyor ki büyük ihtimalle ondan kokuyordur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 allah belasini versin onnarin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar