Masquerade Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 su an murray oynuyor. murray elenir, nadal bu gece monfilsi eler ise 2. liğe yükselir nadal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 federer 4. turu geçtiğinde garantiledi 1inciligi geçemeseydi o turu en yakın rakibinin 1inciliği kapma ihtimali vardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oytunabi Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 ya bu pennetta - serena maçı ne zaman? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 35-40dk sora galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Eylül 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2009 monfils ilk seti tie break ile aldı bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Eylül 9, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2009 deli maç ama bünyem kaldıramayacak:/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 federer vs djokovic izlicez :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 nadal - gonzalez, ilk setten tiebreak'e gitti; nadal aldı gerçi ilk seti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shaggy Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 3-0 biter, net. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shaggy Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 yarı finalde del potro, nadal'ı eler bence; eğer eleyemezse finalde federer kaçacak delik arasın. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 maç suspended oldu yağmur nedeniyle 7-6 6-6 setler çok çekişmeli. bence nadal kaçıcak delik arasın o sakat haliyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 off hava koşullarından dolayı maçlar gene ertelendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 başlıyor nadal gonzalez macı sonunda ! ve bitti :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shaggy Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 Thraine_Numeheru said: maç suspended oldu yağmur nedeniyle 7-6 6-6 setler çok çekişmeli. bence nadal kaçıcak delik arasın o sakat haliyle. lol. kapak geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 federer karşısında dedim o lafı sen dedin ya kacicak delik arasin diye maci izlediysen zaten o macin hakkı o degildi macin ara olması çok etkiledi hiç oynayamadi gonzales Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shaggy Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 e iyi de, sanki ara veren sadece gonzalez'di. nadal da aynı şartlarda oynadı. mental farkını çıkardı koydu masaya işte. nadal'ın sakatlığıyla da hiç umutlanma derim. avustralya açık'ta federer, cuma günü yarı finali oynadı, 3 sette 3 saatte kazandı. nadal, cumartesi yarı finali oynadı, 5 sette 5 saatte kazandı. pazar günü final maçı 5. sete gittiğinde millet nadal yoruldu, federer alacak derken, domine etti seti nadal ve 6-2 ile şampiyon oldu. şimdiki durum yorgunluk değil, sakatlık diyeceksin ama hiç farketmez. nadal, sahaya çıktığında bütün faktörleri geride bırakıp tamamen oyununa odaklanıyor, bir sorun olmaz yani. bilmiyorum ne kadar tenis izliyorsun veya nadal'ı ne kadar tanıyorsun. iddia gibi olacak biraz ama demeden duramıyorum... del potro'ya elenmezse eğer yarı finalde nadal, bence finalde federer'i yener. benim fikrim bu en azından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shaggy Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 maçı izledim ayrıca. turnuvada tv yayını bütün maçları izlediğim gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 federer nadal finali türkiye derbisi gibi ne olucagi belli olmayan bir oyun olur herzaman ama bugunku macta diyemessinki iki tarafta eşit basladi oyuna. 7-6 7-6 devam eden bir oyun var son setin 6-0 bitmesi cok komik doru düzügn puan aldı ne vurus yapabildi üzüldüm yani gonzalese Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shaggy Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 yani, tamam, adam etkilenmiş, ben etkilenmemiş demiyorum. ama nadal için de aynı şartlar geçerliydi, o etkilenmedi ve fark yarattı. valla, head-to-head'de 13-7 önde nadal ve oynadıkları 7 grand slam finalinin 5'ini nadal aldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shaggy Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 nadal'ın bir de 2005 rg yarı finalinde aldığı galibiyet var federer'e karşı, o da gizli finaldi mesela. finalde tırt bir adamı yenerek şampiyon olmuştu sonrasında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 Serena Williams, Clijsters'la yarı final maçının sonunda ne kadar çirkin bi insan olduğunu gösterdi. 2. sette (ilkini Clijsters almıştı) 6-5 geride, maçta kalmak için servis atarken ayak faulü yaptı ve 15-40 oldu durum. Sonra kararı veren çizgi hakeminin üstüne yürüdü baya bi saydı sövdü, yüzsüz gibi bi de kule hakemine gidip ben bişey demedim falan yapıyodu. İşin daha enteresan kısmı, orada bi uyarı aldığında zaten maç bitecekti, ama siz kovamazsınız ben istifa ederim tripleriyle maçı da bıraktı. İnanılmaz çirkinleşti bence. Üzüldüğüm kısmı, Clijsters tenise geri döndükten sonra Grand Slam'ini oynuyo, çatır çatır da oynayıp finale yükseliyo, ama maçın sonundaki hali inanılmaz üzücüydü. Sevinemedi, hatta baya baya üzüldü resmen. Sabonis de bloguna yazmış, o an bakan biri kaybettiğini zannederdi. Maçın bu şekilde akılda kalacak olması da çok üzücü. Neticede ne oldu ona bakalım, Clijsters iki Williams'ı da bileğinin hakkıyla eleyerek finale yükseldi. Umarım şampiyon da olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 Del potro nadal'i darmadagan etti. Sirada federer var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 6-2'lik 3 set Del Potro'dan. Çok net 3-0 Nadal'a. Bravo doğrusu. Nadal'ın çok dezavantajı vardı; sakatlık olsun, dinlenme gününün azlığı olsun. Ama yine de Del Potro'nun başarısını gölgeleyemez, adam finalde. Nadal umarım bir dahaki sezona sakatlığını atlatıp sağlam bir şekilde girer. Onun açısından da bakarsak, sakat haliyle Grand Slam yarı finali çok da kötü değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 :/ Del Potro yardırsa bari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 federer emekliliğe yaklaştı zaten artık del potro nadal finalleri göricez gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar