Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

US Open 2009

ZaugnaKhaldun

Öne çıkan mesajlar

Pazartesi başlıyor.

http://www.yigitardaturkoglu.com/2009/08/us-open-2009-baslyor.html

said:
2009'un son Grand Slam'i, US Open 2009, 31 Ağustos - 13 Eylül tarihlerinde gerçekleşmek üzere başlıyor.

Açıkçası turnuvayı beklemek için pek çok sebep var, sıralayalım:

- Öncelikle benim için en önemlisi: Nadal'ın gerçekten geri dönüp dönmediğini ispatlayacağı turnuva burası olacak. Sakatlık sonrası ilk turnuvasında, harikulade bir performans sergilemese de beklentileri hayli karşılayan Nadal'ın, bu turnuvada en azından yarı final / finale oynaması lazım diyorum.

- Federer'in son zamanlarda çok mutlu günler geçirmediği biliniyor. Wimbledon 2009'u kazanmış olsa da çok da iyi durumda değil. Turnuvaya nasıl hazırlandığını bilmiyorum ama kendisi US Open'da genelde iyi durumda; o yüzden de burada nasıl bir performans sergileyeceğini özellikle merak ediyoruz.

- Erkek tenis severlere müjde: Maria Sharapova dönüyor. Kortların inleyeceğine şüphemiz yok, öncelik görünüş olsa da ikinci sırada gelen soru elbette Sharapova'nın gerçekten dönüp dönmemiş olacağı olacak.

- Wimbledon 2009'da finalde Roger Federer'e, muhteşem bir maç çıkartmasına rağmen yenilen Amerikalı Andy Roddick'in, yükseliş trendini burada devam edip ettiremeyeceği de merak edilmekte. Açıkçası Andy Roddick de iyi bir performans sergilerse özellikle de çeyrek finallerden itibaren inanılmaz zevkli maçlar seyretme ihtimalimiz var.

- Son olarak, bu sene US Open'da Türk bir tenisçi de yer alıyor. Özbekistan asıllı Marsel İlhan, şu anda ATP sıralamasında 230. sırada bulunuyor ve US Open'a katılmaya hak kazandı. Çok büyük bir şey beklememek lazım elbette ama bir Grand Slam'de bize daha tanıdık gelen birisini görmek de hoş, inkar edemem.

US Open 2009, pazartesi günü başlayacak; bense "Vamos Nadal" diye bağırıp bağıramayacak mıyım, onun merakı içerisindeyim.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...