diaboliq Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 şimdi ben enchanter ım ve ne zaman scroll of enchant yapıp auction da satıcam. saolun! yoksa ben bu enchanting olayını tümüyle yanlış mı anlaım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 yarın pazar, dükkanlar kapalı olur. pazartesi erkenden kalkıp yap, öğlene satarsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diaboliq Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 aaa sen tamamiyle yanlış anlamışsın keşke senin için daha açık yazsaymışım. yani boyle birsey var mı enchanting de? varsa ne kadar sonra geliyor bu özellik? tüh üzüldüm bak şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 bence sen hiç anlamamışsın mevzuyu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diaboliq Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 ya işte ben de biri anlatsa bana diye çırpınıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 ingilizcen nasıl? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diaboliq Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 o kadar iyi değil. sitelere baktım ama sadece baktım yani bişey anlamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 scroll of enchantten kastını tam anlamadım ama sanırım vellumlar istediğini yapıyo, fekat onlarıda enchanter değil innscriptioncılar yapıyo, ve vellumun seviyesine göre belli leveldaki enchantleri basabiliyosun vellumlara. AHde aratırsan anlarsın biraz. mesela enchant chest diye arat, velluma konmuş enchantler çıkıcak. ben de çok detayını bilmiyprum kasmadın enchanting. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diaboliq Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 cok saol vellum diye arattım cıktı. oh be rahatladım. kadir gecesinde sana dua edicem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alfheim Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 aquila said: yarın pazar, dükkanlar kapalı olur. pazartesi erkenden kalkıp yap, öğlene satarsın. lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 Tüm yazılarla eğlenceli bir başlık olmuş :D aquila'ya katkılarından dolayı teşekkür ederim. Ayrıca bir trollden, öğreten adama dönüşün ilginç hikayesi de olmuş konu :D. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 Enchanterlar hep yanlış anlaşılır! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diaboliq Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 vellum satın alıyorsun basıyorsun üstüne enchantı. peki şöyle birşey sorsam: bu işten para kazanılır mı? kazanılırsa kaç para?(kuruşu kuruşuna ama) birde orucu bozarsak kaç gün kaza orucu tutmak gerekiyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 diaboliq said: cok saol vellum diye arattım cıktı. oh be rahatladım. kadir gecesinde sana dua edicem lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 diaboliq said: vellum satın alıyorsun basıyorsun üstüne enchantı. peki şöyle birşey sorsam: bu işten para kazanılır mı? kazanılırsa kaç para?(kuruşu kuruşuna ama) silah enchantları için 7g 8s 3c armor enchantları için 9g 72s 17c Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diaboliq Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Bathory said: diaboliq said: vellum satın alıyorsun basıyorsun üstüne enchantı. peki şöyle birşey sorsam: bu işten para kazanılır mı? kazanılırsa kaç para?(kuruşu kuruşuna ama) silah enchantları için 7g 8s 3c armor enchantları için 9g 72s 17c azıcık aşım kaygısız başım ozaman. saol hafız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar