Dartanian Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 Sırayla kaf kaf ooooOooOooOOOOOOOOOO 1-2-3 KAF KAF KAF SİN SİN SİN KAF SİN KAF SİN KAF Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 DOSTUM İMZANDAN ANLADIĞIM KADARIYLA BASUR OLMUŞSUN. OVALA ORAYI. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MuDo Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 TAŞ YERİNDE AĞIRDIR ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 anam uyandım da ne izmir sohbeti dönmüş be :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nakamura Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 tıpa said: MuDo said: Dartanian said: Lan bornovadasın cumartesi bu saatte yatılır mı ya bery kapalıysa uyanmak bile istemiyor insan xD aa bery demiş. ben de benden başkası bilmiyo sanıyodum orayı dfgdgdf izmir'de beri'yi bilmeyen mümkünse antalyaya filan gitsin, rus peşinde koşsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeadSkinMask Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 beri de hala çalar saat mi çalıyo? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 keline soktumun osmanı söylüyor hala evet ölmedi gitti detoneden kurtulduk allahtan bide bunlardan kurtulsak super olcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar