nakerebanarimasen Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 Merhabalar arkadaslar malumunuz yeni ps3 cikiyo kucuk versiyonu birkac arkadasim ismarladi bana simdi yolla diye sonucta burda 480 tl ediyor ps3... sorum su ben burdan yollarsam posta servisiyle ne gibi sorunlar cikar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 bi sorun çıkmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nakerebanarimasen Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 hani boyle duydugum seyler var yok gumrukte kaliyor falan onlar hangi durumlarda oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 alışveriş sitesinden sipariş verirsin, faturalı kutulu gelir, bakarlar oo vergisini almalıyız bundan derler, 100$ üstü faturalarda takılır. ama sen aldın, çuvalın içine koydun, birazda tarhana çorbası bulgur koyarsın verirsin kargoya, bişey olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HaciYatmaz Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 sorun çıksada burda değil alıcı tarafında çıkar. Buda ülkesine göre değişiyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nakerebanarimasen Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 sagol fistan haciyatmaz! bari azcik kar koyup ustune oyle gondereyim:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 paketi açılmamış sıfır ürün yollama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 Aslında sen az karla baya para kazanırsın.Sürümden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nakerebanarimasen Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 ya aslinda iyi olur teorikte tabi ama kim alir benden orasi tartisilir :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 ben alırım. ps3 slim kaça? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nakerebanarimasen Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 Fistan said: ben alırım. ps3 slim kaça? ahahha ilk musteri geldi :) abi 480 milyon net burda sifiri zannedersem 6 gunde gelri burdan...700 milyon olur herhalde tahmini post office gidip ormam lazim gonderme parasi kaca olur diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 Valla net 700'e bende alırım ps3slim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nakerebanarimasen Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 edit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 japonyada mısın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nakerebanarimasen Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 aquila said: japonyada mısın? evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 nakerebanarimasen said: Fistan said: ben alırım. ps3 slim kaça? ahahha ilk musteri geldi :) abi 480 milyon net burda sifiri zannedersem 6 gunde gelri burdan...700 milyon olur herhalde tahmini post office gidip ormam lazim gonderme parasi kaca olur diye 400 e alırım. kargo senden. işlem başarılı olursa reklamın bol olur. ondan sonra çok para kazanırsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nakerebanarimasen Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 Fistan said: nakerebanarimasen said: Fistan said: ben alırım. ps3 slim kaça? ahahha ilk musteri geldi :) abi 480 milyon net burda sifiri zannedersem 6 gunde gelri burdan...700 milyon olur herhalde tahmini post office gidip ormam lazim gonderme parasi kaca olur diye 400 e alırım. kargo senden. işlem başarılı olursa reklamın bol olur. ondan sonra çok para kazanırsın. cok siki pazarlik yapiyosun ama o kadar zarardan sonra kara gecmek icin 10 tane falan satmak lazim :) ama sen 10 tane toptan al tanesini 685 e satayim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 olm net 480 diyorsun kargo 40$ tutar. 700 e satarsan ps3 başı 150 kaldırıyorsun. ben 400 e alıcam, sana 150 giricek. 2. sinde fitleyip 2. sinde kara baslayacaksın. yanlış mıyım ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nakerebanarimasen Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 Fistan said: olm net 480 diyorsun kargo 40$ tutar. 700 e satarsan ps3 başı 150 kaldırıyorsun. ben 400 e alıcam, sana 150 giricek. 2. sinde fitleyip 2. sinde kara baslayacaksın. yanlış mıyım ? yanlissin :) kutusu 6kg dan kargo 9600 yen 6 gunde eline geciyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 ayrıca gümrükte takılma ihtimali var. 400 kaybetme riskim var. senin milyonlar kazanma şansın var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 6 günlükle yollama sen de. yavaş gelsin 20 gün de gelsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nakerebanarimasen Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 Fistan said: 6 günlükle yollama sen de. yavaş gelsin 20 gün de gelsin. bakayim onun fiyatina Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nakerebanarimasen Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 nakerebanarimasen said: Fistan said: 6 günlükle yollama sen de. yavaş gelsin 20 gün de gelsin. bakayim onun fiyatina 675 olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 dostum sen kazanmak istemiyorsan ben ne yapayım. bye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 amerika turkiye arasinda esya gonderen varmi? kargo fln hangisini kullaniyosunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar