Prawler Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 Üniversite tanıtacam da.. Nası tanıtacam ben de bilmiyorum? daha önce bööle bi dönem ödevi yapan ya da bilgisi olan war mı?[hline]OYNAT Uğur'cuğum... [email protected] Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Caranlothwen Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 NE alaka matematik :) Yeni sıkıysa yakala'dan geldim. Aklıam fikr geldi. Okul gazetesindenim diye git ne var ne yok öğren :)[hline]Ast Bilak Parbilakir, Suh Tangus Moipiar Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ascraeus Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 geçen seneki ödevim çok basit bir şekilde bi üniversite seç kendine sitesinde ne varsa c/p :) Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Mandrake- Mesaj tarihi: Şubat 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2003 üniversite tanıtımı mı ? matematikle alakası ne ki bu ödevin heha lisedeyken bi arkadaş matematik dönem ödevi almıştı hoca o kadarda diyodu benden ödev almayın not vermem buda gitti yok illa alıcam dedi ehhe sonra hoca dünya ile ay arasında uzaklığı trigonomentrik olarak hesapla die bi ödev verdi :)[hline]Lord British Sucks This song is for anyone........fucky HARR <------ Evet evet tıkla sende istiyosun.... :) Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar
Muhabbete Katıl
Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.