Prawler Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 Üniversite tanıtacam da.. Nası tanıtacam ben de bilmiyorum? daha önce bööle bi dönem ödevi yapan ya da bilgisi olan war mı?[hline]OYNAT Uğur'cuğum... [email protected]
Caranlothwen Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 NE alaka matematik :) Yeni sıkıysa yakala'dan geldim. Aklıam fikr geldi. Okul gazetesindenim diye git ne var ne yok öğren :)[hline]Ast Bilak Parbilakir, Suh Tangus Moipiar
ascraeus Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 geçen seneki ödevim çok basit bir şekilde bi üniversite seç kendine sitesinde ne varsa c/p :)
-Mandrake- Mesaj tarihi: Şubat 7, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2003 üniversite tanıtımı mı ? matematikle alakası ne ki bu ödevin heha lisedeyken bi arkadaş matematik dönem ödevi almıştı hoca o kadarda diyodu benden ödev almayın not vermem buda gitti yok illa alıcam dedi ehhe sonra hoca dünya ile ay arasında uzaklığı trigonomentrik olarak hesapla die bi ödev verdi :)[hline]Lord British Sucks This song is for anyone........fucky HARR <------ Evet evet tıkla sende istiyosun.... :)
Öne çıkan mesajlar