Dartanian Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Maaya said: Dartanian said: Oh yoksa pupa? pupa'yı bende çok severim.. lay lay (:D Evet güzeldir garsonlarıyla arkadaş olmuştuk doğum günlerini falan da orda yapıyoruz canlı müzikte oluyodu hala devam ediyo mu bilmiyorum 4aydır falan gitmiyorum =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ramones Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 oha cidden çok güzel açıp açıp bakıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 abi su paticik kadinlarin ayaklari altinda resmen ya cix cix Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Dartanian said: Maaya said: Dartanian said: Oh yoksa pupa? pupa'yı bende çok severim.. lay lay (:D Evet güzeldir garsonlarıyla arkadaş olmuştuk doğum günlerini falan da orda yapıyoruz canlı müzikte oluyodu hala devam ediyo mu bilmiyorum 4aydır falan gitmiyorum =) translation: beraber gidelim mii =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 BEKLEMEDEYİM BEYLER. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Dartanian said: Maaya said: Dartanian said: Oh yoksa pupa? pupa'yı bende çok severim.. lay lay (:D Evet güzeldir garsonlarıyla arkadaş olmuştuk doğum günlerini falan da orda yapıyoruz canlı müzikte oluyodu hala devam ediyo mu bilmiyorum 4aydır falan gitmiyorum =) olm sende saka maka hadi gene iyisin bence burdan muhabbet zor oluyor msn istemelisin fdsgfdh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Neyse siz hon a döndüğünüzde ben okula gitmiş olucam zua. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 selam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 adam fake. emin olabilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 sabret zep milli olacaksın yakında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Anelor said: abi su paticik kadinlarin ayaklari altinda resmen ya cix cix alayina isyan olumune ultraslan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 lay lay laaay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 @cons: sariyi mi diyon bencede Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Anelor said: Dartanian said: Maaya said: Dartanian said: Oh yoksa pupa? pupa'yı bende çok severim.. lay lay (:D Evet güzeldir garsonlarıyla arkadaş olmuştuk doğum günlerini falan da orda yapıyoruz canlı müzikte oluyodu hala devam ediyo mu bilmiyorum 4aydır falan gitmiyorum =) olm sende saka maka hadi gene iyisin bence burdan muhabbet zor oluyor msn istemelisin fdsgfdh Ufff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Evet dartanian bi msn haketti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 wildpervert said: Dartanian said: Maaya said: Dartanian said: Oh yoksa pupa? pupa'yı bende çok severim.. lay lay (:D Evet güzeldir garsonlarıyla arkadaş olmuştuk doğum günlerini falan da orda yapıyoruz canlı müzikte oluyodu hala devam ediyo mu bilmiyorum 4aydır falan gitmiyorum =) maaya artık ver msni zorlama BARİ SEN YAPMA KORİDOR ARKADAŞI DEDİK BERABER KUMPASLAR YAPTIK SEN ÖLDÜN PEŞİNDEN ÖLÜMÜNE DALDIM AYIP BE! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 adamın kısmetini kapatmayın.ayıp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Anelor said: abi su paticik kadinlarin ayaklari altinda resmen ya cix cix niye paticikle sınırladın ki, bütün dünya böle sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 dou cok satici adam sen benimle kas yavuzu 1 kere bile satmadim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 vaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Dartanian said: BARİ SEN YAPMA KORİDOR ARKADAŞI DEDİK BERABER KUMPASLAR YAPTIK SEN ÖLDÜN PEŞİNDEN ÖLÜMÜNE DALDIM AYIP BE! allah parmaklarımı kıraydıda yazmayaydım. darlancanı düşünmedim, affet yiğit adam, affet bıçkın delikanlı, siliyom, köpeğin olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 ama sokakta albume resim koyup ego patlamasi yasayamiyosun :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 guzele guzel diyoruz sadece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chagy Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Ayıp ama bunca yıldan sonra fake demeniz :) geçen yıldan :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 wildpervert said: Dartanian said: BARİ SEN YAPMA KORİDOR ARKADAŞI DEDİK BERABER KUMPASLAR YAPTIK SEN ÖLDÜN PEŞİNDEN ÖLÜMÜNE DALDIM AYIP BE! allah parmaklarımı kıraydıda yazmayaydım. darlancanı düşünmedim, affet yiğit adam, affet bıçkın delikanlı, siliyom, köpeğin olsun. AHAHAHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar