daylan Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 haslandıktan once ve sonrası fotolar koyiim bide =) haslanmadan once valla küçüklerdi ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 olsun bişi olmaz çerkez mantısı der geçersin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 daylan said: asdsgfh :D fotograf makinesini bulana kadar yeme ahah fotoğraf makinesini buldum çektim, ortada usb kablo yok sagfaga Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daylan Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 açlıktan öl ozaman :D o fotoyu buraya yuklemeden hiç birşey yapma! nefes al sadeecee bak ünlem koydum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 foto çekmiş işte. yiyince foto bozulmaz bence yesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daylan Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Arma said: foto çekmiş işte. yiyince foto bozulmaz bence yesin. ay ben onu düşünemedim asdfadgdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 koyuyorum one minute. uploadin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 İveettt, biraz süt-kremayı fazlaca koymuş olabilirim ama kaşar peynirle karışınca fantastikleşiyor o sebepten o tercih sebebi. Dayanamadım birazını yedim öyle çektim http://img199.imageshack.us/img199/5764/p2090674.jpg Tabakta http://img192.imageshack.us/img192/408/p2090677.jpg Bu da ortaya karışık salata sdf http://img199.imageshack.us/img199/7941/p2090678.jpg Şimdi çayımı içeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 iğrenç görünüyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daylan Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 çüş resmen benim mantıyı dövmüşsün sofra ya bak ayrca ayıp ya :( afiyet oolsunn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 sen hangisisin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Fistan said: iğrenç görünüyor işlevi işlevi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 salata iyiymiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 daylan said: çüş resmen benim mantıyı dövmüşsün sofra ya bak ayrca ayıp ya :( afiyet oolsunn senin gibi el mantısı anacım , olur mu öyle şey ayrı onun yeri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Fistan said: iğrenç görünüyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 arkadaşlar bunlara yemek diyorsanız çok sağlıksız bir diyetiniz var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daylan Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 şahsen diyetim yok =) Allah a şükür zaten istesemde kilo alamıyorum malesef sıfır bedenim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Abilify Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 hehehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kerim Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 daylan said: şahsen diyetim yok =) Allah a şükür zaten istesemde kilo alamıyorum malesef sıfır bedenim halterci kolu görmüştüm ben sende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 daylan said: şahsen diyetim yok =) Allah a şükür zaten istesemde kilo alamıyorum malesef sıfır bedenim HELAL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Abilify Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 daylan said: şahsen diyetim yok =) Allah a şükür zaten istesemde kilo alamıyorum malesef sıfır bedenim İstersen alırsın ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Sparkcaster said: arkadaşlar bunlara yemek diyorsanız çok sağlıksız bir diyetiniz var bu spesyaldir yani kafana göre bir üretimdir.her gün yapılmaz. bunun içerisinde yağ yok patatesin, kaşar peyniri var,süt var, tuz var tek sağlıksız madde kremadır yani içindeki. Son derece sağlıklı yani. Yoksa Gaziantep'te okudum ve yani buradaki insanlara kıyasla baya bir yemek bilgim olduğuna inanıyorum. yemeklerim her zaman zeytinyağlıdır, gördüğün gibi her gün yoğurt ve salata tüketirim. köy ekmeği tüketirim. Saçma salak şu soslu bilmem ne,makarna,pilav ağırlıklı şeyler yemiyorum. Burger King'den ya da yemeksepetinden zırt pırt yemek çağıranlardan değilim.Saçmasalak çin yemeği yemem, yok japon yemeğidir falan yemem. Yemem yani. Kebapgiller ve zeytinyağlılar ailesindenim ben. ek olarak bakliyatlar dışındaki bütün iğrenç görünen yanmamış yemeklerin alayı güzeldir yemek güzel pişmişse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kerim Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 arkadaşlar bunlara yemek diyosanız siz hiç sıçmamışsınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 balon said: Sparkcaster said: arkadaşlar bunlara yemek diyorsanız çok sağlıksız bir diyetiniz var bu spesyaldir yani kafana göre bir üretimdir.her gün yapılmaz. bunun içerisinde yağ yok patatesin, kaşar peyniri var,süt var, tuz var tek sağlıksız madde kremadır yani içindeki. Son derece sağlıklı yani. Yoksa Gaziantep'te okudum ve yani buradaki insanlara kıyasla baya bir yemek bilgim olduğuna inanıyorum. yemeklerim her zaman zeytinyağlıdır, gördüğün gibi her gün yoğurt ve salata tüketirim. köy ekmeği tüketirim. Saçma salak şu soslu bilmem ne,makarna,pilav ağırlıklı şeyler yemiyorum. Burger King'den ya da yemeksepetinden zırt pırt yemek çağıranlardan değilim.Saçmasalak çin yemeği yemem, yok japon yemeğidir falan yemem. Yemem yani. Kebapgiller ve zeytinyağlılar ailesindenim ben. ek olarak bakliyatlar dışındaki bütün iğrenç görünen yanmamış yemeklerin alayı güzeldir yemek güzel pişmişse. (td) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daylan Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 balon helal.. ama ben burgerdanda yiyorum bütün sağlıksız yiyecelerden de=) ama kiloda almıyorum çünkü sağlıklı yiyecekte sağlıksız yiyecekte yiyorum dengeli ve tam besleniyorum bence bu da sağlıklı yani diyet yapanlar gibi kibrit buyuklüğünde peynr yarım dilim ekmek yok paso salata vs vs yiyip protein,kalsiyum,demir vs eksikliği yaşamıyorum =) bünyede sağlam yani halterci gibi kolum yok ama gayette sağlıklıyım. zaten sporumuda yapıyorum profesyonel anlamda buz pateni yapıyorum oh be sağlıklıyım işte :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar