Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Paticik Albüm

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
gerçekten denizden babam çıksa yerim,bugune kadar deniz'' dedikleri her şeyi yedim arada hala ne olduunu bilmediğim seyler var ve ha onu bi daha yemem dediğim bişi yok.deniz güzel deniz cici!
Mesaj tarihi:
sesu said:

Deniz börülcesi için adam öldürebilirim ben.

guzelce haslıyacaksın, boyle sıyıracaksın dallarından pırıl pırıl, sonra bol limon zeytin yapı biraz kırmızı biber biraz tuz.

offf mis gibi
Mesaj tarihi:
Vingthor said:
shaft sonrası haftada 3 gün falan yiyodum bi ara. yarım ekmek ciğer+cips gibi kekikli böbrek. olursa uykuluk üzerine.

ulan bana da sarhoş kafayla yasladıydın o böbrekleri, abv
gerçi mide bulantım geçmişti
Mesaj tarihi:
Cuce said:

sesu said:

Deniz börülcesi için adam öldürebilirim ben.

guzelce haslıyacaksın, boyle sıyıracaksın dallarından pırıl pırıl, sonra bol limon zeytin yapı biraz kırmızı biber biraz tuz.

offf mis gibi

Sarımsaklasak da mı saklasak? Ama hakkaten ya, yaz gelsin kayağa da gidemedim zaten.
Mesaj tarihi:
napae said:

calimero said:

QueenofSpades said:

of ben de gittim buzdolabında ne var diye bakayım dedm, kızartma varmış domates soslu, ekmek arası yaptım ama fotografı yok imrendiremeyeceğim. Zaten üvey annem yapmış pek de güzel değil :)

yarıldım buna gece gece:D

Aynısını yazıcaktım şimdi sonra ayıp olur diye vazgeçtim. Ama madem sen yazmışsın rahat rahat gülebilirim artık sdfg.

AHAHAHA BOK ATMIŞ DİREK KADINA YA.

atarım tabi, kötü yemek yapıo gülmeyin cidden.
Mesaj tarihi:
Griswold said:

Vingthor said:
shaft sonrası haftada 3 gün falan yiyodum bi ara. yarım ekmek ciğer+cips gibi kekikli böbrek. olursa uykuluk üzerine.

ulan bana da sarhoş kafayla yasladıydın o böbrekleri, abv
gerçi mide bulantım geçmişti

ellerimle böbrek yedirdim. kanındaki adanalıyı ortaya çıkardım. seyhanda ciğer yedirdi. sende sustun ve yedin. ve tekrar yedirecem.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...