Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Paticik Albüm

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Estel_Anorien said:

emir buddha göbekli bi abimiz.

neticede bi çeşit dinimiz emrediyor sayılır.

tutumuna ve dini yorumuna tam puan verdim helal. Tanri dedigin gobekli olur abi, sixpackli mi olur.
Mesaj tarihi:
O cüneyt abi de on numara kasaptır hakkaten. İyiyse iyi kötüyse kötü der, gider arkadan iyisini çıkarır getirir. Ama kandırmaz hakkaten iyisini verir.
Mesaj tarihi:
tatlı matlı geç ya. böbrek diyoruz. uykuluk diyoruz.

shaft sonrası haftada 3 gün falan yiyodum bi ara. yarım ekmek ciğer+cips gibi kekikli böbrek. olursa uykuluk üzerine.

kadıköyde rıhtımda var bir usta. daha iyisi yok net.
Mesaj tarihi:
sesu said:

O cüneyt abi de on numara kasaptır hakkaten. İyiyse iyi kötüyse kötü der, gider arkadan iyisini çıkarır getirir. Ama kandırmaz hakkaten iyisini verir.

herkes mi tanıyor lan? hepimiz komşu muyuz?
Mesaj tarihi:
Estel_Anorien said:

etsiz hiçbi yemek ana yemek olmamalı. ancak garnitür olur. beğendiyi beğendi yapan tas kebabıdır bi kere.

dasaaa said:

abi dünyada nadir güzel olan, gerçekten güzel olan şeylerden birisi et ve et ürünleri.. hayvan kökenli gıdalar harika şeyler gerçekten.. peynirden, ete, süte hepsi süper.. öle ki her bir alt türü ve türevi, işkembe, kokoreç, paça, tuzlama her biri ayrı harika..

adriana lima'yı versen vegan ol desen, bırak kabul etmeyi sana nispet olsun diye vegan bi hippi keser pişirir yerim..

bilmem anlatabildim mi?
Mesaj tarihi:
Estel_Anorien said:

eskiden hippopotamus vardı. on numara biftek restoranıydı. kanlı kanlı hmmms.

Aaa evet hatırlıyorum. Ben küçükken gittiğimizde boyama kalemleri falan hediye ediyolardı.
Mesaj tarihi:
Azmodai said:

kanli et sevmem. biftegimi tam pismis yerim.

Bir de iyi pişmiş et yiyen adam değildir diyorlar bana. Hadi çıkın da Emir'e aynısını deyin sıkıyorsa pls.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...