Azmodai Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Estel_Anorien said: emir buddha göbekli bi abimiz. neticede bi çeşit dinimiz emrediyor sayılır. tutumuna ve dini yorumuna tam puan verdim helal. Tanri dedigin gobekli olur abi, sixpackli mi olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 cocuklugum bostanci gunaydinda gecti yaz tatillerinde. cok guzel yemeklerdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 yunan panteonunda da en çok dionyssos u severim mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 O cüneyt abi de on numara kasaptır hakkaten. İyiyse iyi kötüyse kötü der, gider arkadan iyisini çıkarır getirir. Ama kandırmaz hakkaten iyisini verir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 abi yunanli tanrilarin arasinda sarap ve alkol tanrisi var, harika bi herif. Gorevi tanrisal orgylerde sarap servisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 tatlı matlı geç ya. böbrek diyoruz. uykuluk diyoruz. shaft sonrası haftada 3 gün falan yiyodum bi ara. yarım ekmek ciğer+cips gibi kekikli böbrek. olursa uykuluk üzerine. kadıköyde rıhtımda var bir usta. daha iyisi yok net. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 dionyssos işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 New York steak. Üfs. :/ Orta pişmiş olcak ama. Yums. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 sesu said: O cüneyt abi de on numara kasaptır hakkaten. İyiyse iyi kötüyse kötü der, gider arkadan iyisini çıkarır getirir. Ama kandırmaz hakkaten iyisini verir. herkes mi tanıyor lan? hepimiz komşu muyuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Hepimiz Anadolu çocuğuyuz evelallah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 eskiden hippopotamus vardı. on numara biftek restoranıydı. kanlı kanlı hmmms. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Estel_Anorien said: etsiz hiçbi yemek ana yemek olmamalı. ancak garnitür olur. beğendiyi beğendi yapan tas kebabıdır bi kere. dasaaa said: abi dünyada nadir güzel olan, gerçekten güzel olan şeylerden birisi et ve et ürünleri.. hayvan kökenli gıdalar harika şeyler gerçekten.. peynirden, ete, süte hepsi süper.. öle ki her bir alt türü ve türevi, işkembe, kokoreç, paça, tuzlama her biri ayrı harika.. adriana lima'yı versen vegan ol desen, bırak kabul etmeyi sana nispet olsun diye vegan bi hippi keser pişirir yerim.. bilmem anlatabildim mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 napae said: New York steak. Üfs. :/ Orta pişmiş olcak ama. Yums. mantarli kasarli steakin de hastasiyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 şinitzeli inanılmazdı. tabaktan büyük gelirdi. içinde 3 tür peyniri olurdu. ağlardım net. @estel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Estel_Anorien said: eskiden hippopotamus vardı. on numara biftek restoranıydı. kanlı kanlı hmmms. Aaa evet hatırlıyorum. Ben küçükken gittiğimizde boyama kalemleri falan hediye ediyolardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Bir de yemekli gecelerin vazgeçilmezi Cafe de Paris soslu bonfile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 leventteydi galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 kanli et sevmem. biftegimi tam pismis yerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 dö la fil dosaque inanılmazdır. birde mexican cojones Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Maslak'taydı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 çok banalsin azmo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Azmodai said: kanli et sevmem. biftegimi tam pismis yerim. Bir de iyi pişmiş et yiyen adam değildir diyorlar bana. Hadi çıkın da Emir'e aynısını deyin sıkıyorsa pls. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 ben küçükken karşının taksisiydim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 o adam üstü olduu için deriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Orta pişmiş yiyin lan. Kanlı hafiften böyle. Sulu sulu. Oyş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar