fastreloader Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 lan güneşle beni nasıl benzettiniz olm? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 al işte koyamadı o da bende koyamıyom bi bug var bişi var bozuluyo böyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 abi resim yerine link yazınca öyle oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 fastreloader said: yalayan fotoğrafım arkada kalmasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 bu sayfanın ilk fotoğrafında resmen gökhana (mortis bilmeyen varsa) benzemişin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 lan bi önceki sayfada da güneşe benzettiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
social butterfly Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 demek ki çok anonim bi yüzün var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Ardeth said: bu sayfanın ilk fotoğrafında resmen gökhana (mortis bilmeyen varsa) benzemişin harbiden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 oha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Abilify Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Birkaç arkadasımla kafa olmustuk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 ahaha (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
evilmaddox Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Ergen ve afro dönemlerimden bir fotoğraf daha: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 evilmaddox seni kadıköyde 2394039 kere gördüm.pati albüm senle dolu olduğu için bakıyorum bakıyorum oha nerden tanıyuorum diyorm sonra ayıyorum sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
evilmaddox Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 E buyrun gelin bi bira ikram edelim? Şurda gitmeme 4-5 gün kalmış gelin ya ayıp ediyosunuz valla. Dün sayın Delioğlan beyle karşılaştık mesela, toplaşalım dedik falan buradan da duyurayım. Albüm benle dolu derken bu arada? O kadar çok fotoğrafım da yok sanki be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 çok var fotoğrafın =) zincir,negatif heryerde seni görüyorum sdkfl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
evilmaddox Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Tekrarlıyorum, gel "abi naber ehele" diye dal masaya rica ederim. =) Herkes için geçerli bu teklifim. çaktırma yaz başından beri nerdeyse demir attık zincire dsfasg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Kadıköy'de tanışmalar güzeldir. Biz Sly'la öyle tanışmıştık. Şesu naber ben Sly-One diye geldiydi yanıma Liman'da. Ey gidi günler^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xtreme_Chill Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 su kilikta bi gazi osman pasaya ugrasaniza gelin cayimizi icin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Ardeth said: bu sayfanın ilk fotoğrafında resmen gökhana (mortis bilmeyen varsa) benzemişin oha abi adamın burnu güzel lan ayıp ediosun adama asd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 fastreloader said: fastreloader said: yalayan fotoğrafım arkada kalmasın ay yalama o sürahileri ya off=/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
evilmaddox Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Xtreme_Chill said: su kilikta bi gazi osman pasaya ugrasaniza gelin cayimizi icin. g.o.p. yı bilemem ama, o kılıkla sultanbeyli, fatih, aksaray ve kasımpaşada dolaştım, böyle göndermelere gerek olmadığını gözümle de gördüm. ha diyosan ki "gönderme yoktu", o zaman eyvallah ben yanlış anladım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 evilmaddox said: Tekrarlıyorum, gel "abi naber ehele" diye dal masaya rica ederim. =) Herkes için geçerli bu teklifim. çaktırma yaz başından beri nerdeyse demir attık zincire dsfasg bu nazik teklifini kıramicam,çok kibar söyledin bida görürsem gelirim =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
evilmaddox Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Bugün (ve muhtemelen pazartesiye kadar her gün) oralardayız bekleriz. =D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar