dory Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 komtanim yanaklarin benim yanaklar gibi olmus ahahah heidi misali
Phae Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Economics said: çünkü senin benim gibi vaktini forumda öldürmeyi seven bir kız . wow da oynuyodur mümkünatı var . bu bizim gibi insanların kalp atışını hızlandırıyo . düşünsene bi kızla aynı forumdasın OMG NE WOW MU OYNUYO OMG OMG I'M CUMMING.
kitana Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 aramızdaki alamancı kız kimdi ona bir şarkı yazdım
dory Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Phae said: Economics said: çünkü senin benim gibi vaktini forumda öldürmeyi seven bir kız . wow da oynuyodur mümkünatı var . bu bizim gibi insanların kalp atışını hızlandırıyo . düşünsene bi kızla aynı forumdasın OMG NE WOW MU OYNUYO OMG OMG I'M CUMMING. ben bunu anlamadim ya. :( senelerce oyun oynuyorum erkek arkadaslarim azarladi beni. hic mutlu olmadilar ki? hatta kullanildim. param hacilandi =(
abvblizzard Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 oyun tanışırken kolaylık yapsın diye leş bişey yoksa.
fede Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 sarkazm da olabilir. doğru kelimeyi bulamadım şimdi
calimero Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 fede said: sarkazm da olabilir. doğru kelimeyi bulamadım şimdi sarcasm...
Azmodai Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 sarkazim boyle agirdan agirdan bir kiza sarktiginda oluyor fatih. Sarcasm'in turkcede bir dengi yok maalesef. Hicivli alaycilik olabilir belki. ama sanmam. sdf.
kitana Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 dory said: goruyorum ve iki kati diyorum: hayır aklıma geldi de bi yandan willow dan beri baya büyümüşsün dory
abvblizzard Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 salağı malağı yok oyun oynicam diye çamaşır bulaşık yıkamicak genetik olarak oyunlara yatkın olmadığı halde raide götürceksin wipe yedircek bağıramicaksın. bırak ya.
calimero Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 fede said: Tecahül-ü Arif eski türkçesi Tecahül-i Arif o da:D
dory Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 abvblizzard said: salağı malağı yok oyun oynicam diye çamaşır bulaşık yıkamicak genetik olarak oyunlara yatkın olmadığı halde raide götürceksin wipe yedircek bağıramicaksın. bırak ya. ekmek o sen oluyosun bi yanlisin var.
abvblizzard Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 dory said: abvblizzard said: salağı malağı yok oyun oynicam diye çamaşır bulaşık yıkamicak genetik olarak oyunlara yatkın olmadığı halde raide götürceksin wipe yedircek bağıramicaksın. bırak ya. ekmek o sen oluyosun bi yanlisin var. kes
Öne çıkan mesajlar