dory Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 komtanim yanaklarin benim yanaklar gibi olmus ahahah heidi misali Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 kaçırdım lan ben showdownı :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 azmo nun eline verdim herkes duysun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phae Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Economics said: çünkü senin benim gibi vaktini forumda öldürmeyi seven bir kız . wow da oynuyodur mümkünatı var . bu bizim gibi insanların kalp atışını hızlandırıyo . düşünsene bi kızla aynı forumdasın OMG NE WOW MU OYNUYO OMG OMG I'M CUMMING. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 aramızdaki alamancı kız kimdi ona bir şarkı yazdım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Phae said: Economics said: çünkü senin benim gibi vaktini forumda öldürmeyi seven bir kız . wow da oynuyodur mümkünatı var . bu bizim gibi insanların kalp atışını hızlandırıyo . düşünsene bi kızla aynı forumdasın OMG NE WOW MU OYNUYO OMG OMG I'M CUMMING. ben bunu anlamadim ya. :( senelerce oyun oynuyorum erkek arkadaslarim azarladi beni. hic mutlu olmadilar ki? hatta kullanildim. param hacilandi =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 ironi yapmış galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 oyun tanışırken kolaylık yapsın diye leş bişey yoksa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 sarkazm da olabilir. doğru kelimeyi bulamadım şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 salak :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 şikayete bastım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 fede said: sarkazm da olabilir. doğru kelimeyi bulamadım şimdi sarcasm... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 sarkazim boyle agirdan agirdan bir kiza sarktiginda oluyor fatih. Sarcasm'in turkcede bir dengi yok maalesef. Hicivli alaycilik olabilir belki. ama sanmam. sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 dory said: goruyorum ve iki kati diyorum: hayır aklıma geldi de bi yandan willow dan beri baya büyümüşsün dory Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 türkçesini yazdık işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 salağı malağı yok oyun oynicam diye çamaşır bulaşık yıkamicak genetik olarak oyunlara yatkın olmadığı halde raide götürceksin wipe yedircek bağıramicaksın. bırak ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Tecahül-ü Arif eski türkçesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 fede said: şikayete bastım :D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 fatih. KALDIN. SUS. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 fede said: Tecahül-ü Arif eski türkçesi Tecahül-i Arif o da:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 abvblizzard said: salağı malağı yok oyun oynicam diye çamaşır bulaşık yıkamicak genetik olarak oyunlara yatkın olmadığı halde raide götürceksin wipe yedircek bağıramicaksın. bırak ya. ekmek o sen oluyosun bi yanlisin var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 AHAHAH fidik, yirims. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 abvhepinizin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 dory said: abvblizzard said: salağı malağı yok oyun oynicam diye çamaşır bulaşık yıkamicak genetik olarak oyunlara yatkın olmadığı halde raide götürceksin wipe yedircek bağıramicaksın. bırak ya. ekmek o sen oluyosun bi yanlisin var. kes Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 @kitana pimp bro, eyw gozumsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar