aquila Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 zalimlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinkibinki Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 Azmodai said: kisisele de attim bu fotolari ama buraya da koyayim, on topicmis hazir... http://www.bobiler.org/monte.asp?m=122216 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 adam yerken terlemiş yalnız ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 oha azmonun mısırda zengin babası varmış ne sürünüon buralarda paraya sıkıştıkça sat pederin makinelerden birini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 Abi şu fotoğrafta bir kez daha anladım. Yemek yiyen insan, en zayıf ve iğrenç halinde bulunuyor. Çok tiksinç cidden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 nesi igrenc, tiksinc lan, mis gibi. en zayif aninda sicarken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
peder zickler Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 pekaziz said: Abi şu fotoğrafta bir kez daha anladım. Yemek yiyen insan, en zayıf ve iğrenç halinde bulunuyor. Çok tiksinç cidden.içimden geçirdiğim düşünceleri dile getirdin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 cici facebook takılırken; http://forum.paticik.com/thumbnails/67f/404/c49/2b9/628/5b3/fb6/f42/b73/a38/a4_450xNULL.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 ŞU KÖPEĞİ ÖLDÜRCEM KORK BENDEN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 abi hayvan o kadar sinir bozucu bakiyor ki nasilbesliyorsunuz anlamiyorum. azmo(tu) benim kadar bişi yemişsin resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 neresi sinir bozucu bakıyor ya? dünyanın en efsane bakan hayvanı. pugseverler tarafından linç edilirsin dory. evini falan basarlar. lafımızı bilelim :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 dünyanın en tatlı köpeği yalnız kendi yuvama geçeyim direk alıcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 kingpin said: neresi sinir bozucu bakıyor ya? dünyanın en efsane bakan hayvanı. pugseverler tarafından linç edilirsin dory. evini falan basarlar. lafımızı bilelim :P ya kingpin aka eralpcim. su surata bak surekli bi mutsuz hayvan hep melankolik siniri bozulmaz mı insanin allasen?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 o surata kurban olurum len ben :) o kadar çok insan tanıdım ki cici'yi görmeden etmeden senin gibi düşünen. en basitinden ev arkadaşım olum bu nası köpek diyordu. 1 ay sürdü adam cici için ölüyor her eve geldiğinde öpüyor falan hehe. beslemeden zor yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 goldenlar da hep sırıtıyor abi annesi bacısı ölse goldenin yine gülüyor hayvan o da fena ciciyi seviyoruz hem biz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 Evrim hatası bence bu tip köpekler, kökü kurutulmalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 tek bir cümle ile insanlar nasıl hayatlarını kaybediyormuş daha iyi anlıyorum ddffgd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 Flassh said: ayrıca o tonton denilen şeyin üstünü tamamen mayonez ile kaplayıp(adeta kremalı pasta gibn) mayonezi yaladıktan sonra tonton u yiyen arkadaşım var :( abi spoyler yapaydın yemek ağzımda kaldı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 İki sayfa geriden geliyorum ama o hamburgere ithafen: büyük foto Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sh3lal3s Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 hayattan soğudum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 iğrenç görünüyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 OHAAAAAAAAAA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 insan yiyeceği değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 İnsan olsa yemez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 tam iftariyelik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar