Havlu Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 bana kitiara yi hatirlatan isminin ardindan resim koyup esmer bi femme fatale cikarsan cumhurbaskani bile yaparim seni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 abi yeter abazalik yapan banlansin artik. Forumun sosyokulturel dokusunu zedeliyorsunuz. ehah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 arkadaşlar oylar bana param da var , kızlarım da var çok güzel geniş evimde var. crib den geldiler geçen gün bizde arkadaşlarla takılıyoruz falan pozları verdik. ayrıca evde 2 tane xbox360 var 2 dev lcd. gears of war 2 sabahlara kadar. halo 3 , codw2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Havlu Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 yov yov yov Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lidriel Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 Forumun sosyokültürel yapısı elime yabıştı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 elimde bazı fotoğraflar var :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phae Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 Lidriel said: Forumun sosyokültürel yapısı elime yabıştı Burada güldüm kahve. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 çirkin miydi lan? kaçırdım ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulberry Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 fakirdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 meme? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dilemma Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 Fistan said: çirkin miydi lan? kaçırdım ben çirkindi nolcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
canola Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 köylüydü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dilemma Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 canola said: köylüydü çok komik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
canola Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 AHAHAHAHHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 PUAHAHAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 AHAHAH serhat neler donmus burda ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 oy istiyomuşum. öyle dediler. sdfafbi de ceza evi falan dediler de anlamadım =P haaa bi de:MAHMUT!1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nessarien Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 Ne patiymiş arkadaş herkes oy istemeye geliyor aman dikkat et bazıları mebus karısı yapıcam seni diyebilir boş vaatlerin peşinden gitme ok ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 Mr_Hand said: oy istiyomuşum. öyle dediler. sdfafbi de ceza evi falan dediler de anlamadım =P haaa bi de:MAHMUT!1 O hapisaneden seslenen Bojeek'mis, Mahmut degilmis, ustunden prim yapmayip uslu durcakmissin, mapustan cikinda (ban'i acilinca=) ) topuklarina sikarmis =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 oha komple kurdu kız. bana zorla koydurdu o resmi. asdfasdhahahahhasdsdflolol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 ohoo fotoğraflarını silmiş.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulberry Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 oy veren düdüğü çalar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 gamze iki oy icin, her denileni yapip, kendini kücük düsürmene gerek yok. bu kadar aciz olmayin yahu. elin adamlarina gelip yalvariyorsun surda, gayet de alay konusu oluyosun farkindaysan. diger oy isteyen arkadasin yalvarmadigi icin, saygimizi kazanmisti da öyle oy toplamisti burdan. o da aklinda bulunsun ki daha iyi bi etki birakirsin bi daha ki sefere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dilemma Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 nazlıya çok destek oldunuzda noldu çok mu giriyor sitenize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 nazli sempatikti sen neye benziyorsun bilmiyorumda siteye girsin diye oy vermedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar