pogodi Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 hahahahha naptın kediye aahjsgd tipe bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Cuce said: ahaha. neden herkezin fotorafları sarı sarı yahu? yenı moda bumudur. benım gode ufak bu arada, boynumdaki (bileğimdeki kolumdaki omuzumdaki vs vs şeklinde ilerleyen) sakatlık gerilme gözümü bozuyomuş. Erteleme git hallet neden ufaksa... kör olursun bak. abi wencam + sarı oda ışığı benimki halledilecek bişey deyil adam gözümün ıçına dışına baktı sonra bir de çocukluk fotoğrafıma baktı doğuştan olduğuna karar verdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 cüce said: benım gode ufak bu arada, boynumdaki (bileğimdeki kolumdaki omuzumdaki vs vs şeklinde ilerleyen) sakatlık gerilme gözümü bozuyomuş. Erteleme git hallet neden ufaksa... kör olursun bak. geçmiş olsun.. anlayamadım ben. abi o neymiş yahu? ne gerilmiş.. ajda pekkan??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 yaramazlık yaptı(ortaya sıçtı) ben de çoraba soktum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 AHAHAHUAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 fede said: terörist demişken ahaha abi http://dennisjudd.com/albums/cute_cats/i_are_dunecat_1.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 OF O KEDİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 ahahahahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eoteyn Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 teröris hani nerde ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 utopia said: kahkül power. http://photos-c.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc1/hs088.snc3/15563_169860246953_594706953_3376505_83096_n.jpg asıl bu benden sana kjdfsg <3 we love karaoke. 21 m ist. msn: eternityofthedarksky__@hot Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 ahaha kedini surata bak ya gülmekten ölcem sanırım sfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 sacinizi basinizi duzeltin bi adam olun bu ne orman kackini gibi. bu genclik de moda diye iyice sapitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 madcow said: utopia said: kahkül power. http://photos-c.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc1/hs088.snc3/15563_169860246953_594706953_3376505_83096_n.jpg asıl bu benden sana kjdfsg <3 we love karaoke. 21 m ist. msn: eternityofthedarksky__@hot 21 m izm. ama bence olmaz diye bir şey yok. ekliyorum hemen............. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 dory said: sacinizi basinizi duzeltin bi adam olun bu ne orman kackini gibi. bu genclik de moda diye iyice sapitti. ne modasını ağzını topla haftaiçin + pazar kendimi kütüphanedeki tek kişilik odaya kapatıp çalışıyorum sensin moda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 nerd terörist fggkh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 bu kadar calismaya, bir sina teoremi, fizikte yeni bir cigir, dunyayi yoketmek gibi isler yapmazsan gelip agzini yuzunu kiricam sina. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 abi nerden biliyosun belki aptalım o yüzden iyi anlamak için çok çalışmam gerekiyo alla alla zaten teorik fizikte benim aklıma gelecek herşeyi yapmışlar sanırım ne zaman bir hocaya bunun şurda bir formülasyonu var mı desem var diyo. şimdi yapabileceğimden değil ama ilerde yapardım en azından şerefsizler herşeyi bitirmişler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 ilkokulda hep hocaları, "cok calısıyo ama gerzek" derdi zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 kapa zaten kendini cikma insan icine boyle toplum buna hazir degil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 eşşek olsa bu kadar çalışmaya dünyayı yok eder lan şaka lan şaka edemez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 seni bogazicine aptal ol diye mi gonderdik lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 bence eder, normal hayati yok adamin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 benim de yok, ama ben cilginlar giib ders calismiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eoteyn Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Ardeth said: abi nerden biliyosun belki aptalım o yüzden iyi anlamak için çok çalışmam gerekiyo alla alla zaten teorik fizikte benim aklıma gelecek herşeyi yapmışlar sanırım ne zaman bir hocaya bunun şurda bir formülasyonu var mı desem var diyo. şimdi yapabileceğimden değil ama ilerde yapardım en azından şerefsizler herşeyi bitirmişler biraz istatistikfizik çalışıp ekonofiziğe yönelmek lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Gelecegin bilimadamina vuruyolar rakip takim oyuncusu gibi, icim acidi =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar