-alatariel- Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 asıl olayı kaçırıyorsunuz aslında..
Cons Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 Spidee said: Bir de şu fotoğraflarında insanlara kömürcü efekti vermekten vazgeçersen süper olacak. Herkes böyle bir pis, kirli falan ehah. HASİKTİR BAĞIRDIM YAH AHAHHAHAHAHAHAHHA
dory Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 oynariz az sonra suan dustaki manyak cocugun videosunu izliyoruz
Dartanian Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 ahahaha güzel cevap. bilgisayar oyunları bölümüne bak.
Asteroth Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 Vingthor said: nerden çekioruz honu?? Öncelikle beta invite lazım. Bende olsaydı atardım da 2 tane vardı ikisini de kullandım. Client'ı http://www.heroesofnewerth.com/ adresinden çekebilirsin. Beta invite'ı kullanarak account açıp o account'la client'tan oyuna girebilirsin.
dory Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 ok ustteki posta bakarak soyluyorum ki emre hacklenmis. attention emre hacklenmis
Öne çıkan mesajlar