fizban Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 photoshop pdf olarak kaydedebiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 tamam yolla biliyon benim maili. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 fizban said: photoshop pdf olarak kaydedebiliyor. abov böyle bişey var mı gerçekten? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 burdur dimrit üzümü mü satıyosunuz lan uehfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 bu kadar insan var bi kişi bile dimrit ne ?! diye sormamıs Dimrit ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 Yok Ürgüp te restorant. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 sormadan cevabı vermişim ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 dimrite üzüme giderken, evdeki bulgurdan olmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 Mr_Hand said: jpg falan verirsen, hele RGB profilde verirsen, basıldığında tasarımına nazaran saçma sapan renklerle karşılaşırsın. bişi olmuyo, yurdum matbaacısı zaten sanatsal uslubunu konuşturuyo iş üstünde. değşen bişey olmuyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 peki baştan sona cmyk çalışmakla rgb bitirip cmyk ya çevirmek arasında fark var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 Cuce said: Mr_Hand said: jpg falan verirsen, hele RGB profilde verirsen, basıldığında tasarımına nazaran saçma sapan renklerle karşılaşırsın. bişi olmuyo, yurdum matbaacısı zaten sanatsal uslubunu konuşturuyo iş üstünde. değşen bişey olmuyo. abi oluyo be illa :D adam kıçını yırtsa da bazen tutturamıyo falan. sadf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 ginaly said: fizban said: photoshop pdf olarak kaydedebiliyor. abov böyle bişey var mı gerçekten? günaydıııın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 Dynun said: Fistan said: abi peçeteye basacaklarmış ne kalitesi dsfdsf tiff mif euhe haa peçeteyse gif bile olur abi sdfkjhs +rep verdim ben buna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar